Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Ağrı'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Ağrı'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Ağrı Valiliği önünde bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Vatandaşlar "Dişe diş kana kan seninleyiz Erdoğan", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "En büyük vali bizim vali", "Vatan sana canım feda" ve "FETÖ'ye idam" şeklinde slogan attı.

Türk Kızılayı, Ağrı Beşir Derneği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından nöbet eylemindeki vatandaşlara içecek ve yiyecek ikram edildi. Alanda kurulan "Darbeye Karşı STK'lar Platformu"nda ilahiler okunarak dua edildi.

İnsani Yardım Vakfı Ağrı Şube Başkanı Kerem Engin kentteki 65 sivil toplum kuruluşu adına yaptığı konuşmada, milli iradeye, ümmetin umudu haline gelmiş olan ülkemize, milletin meclisine ve aziz milletimizin kendisine yönelik olarak "hain paralel" devlet yapılanmasının uzantıları tarafından 15 Temmuz akşamı yapılmak istenen darbe girişimini lanetlediklerini belirtti.

Sivil toplum kuruluşları olarak bu alçak darbenin karşısında tavır ve direnç göstermeye devam edeceklerini aktaran Engin, "Milletimiz bu darbe girişimine ilk anda onurlu duruşu ile canı pahasına karşı koymuş ve bu uğurda yüzlerce şehit vermiştir. Şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." diye konuştu.

"Bu ihanetin en üst düzeyde cezalandırılmasını istiyoruz" diyen Engin, şöyle devam etti:

"Milletimizin canını, namusunu, malını korumak için kendilerine emanet ettiği silahları kendi milletine karşı kullanmaktan kaçınmayan TSK içindeki küresel güçlerin yerli işbirlikçileri olan "FETÖ/Paralel Devlet Yapılanması" ve tüm vesayetçi zihniyete mensup asker ve komutanlara karşı sonuna kadar teyakkuz halinde direneceğimizi beyan ediyoruz. Halkımıza karşı yönelmiş olan bu hain saldırıya karşı omuz omuza durmaya devam edeceğiz. Memleketimizin tüm meydan ve caddelerinde darbe girişimine karşı direneceğiz."

Vatandaşların Ağrı Valiliği bahçesindeki protestoları sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı Ağrı Valiliği Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
title