Haberler

Fenerbahçe transfer haberleri: Yeni sezonun kadrosu beliriyor!

Güncelleme:

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sezonu taraftarına unutturmak ve yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Gündemde Vedat Muriç ve Max Kruse var. Dzeko, Fenerbahçe'ye transfer haberine ise cevap verdi. İşte günün Fenerbahçe transfer haberleri..

Sezonun bitmesiyle birlikte Fenerbahçe transfer çalışmalarına başladı. Ve her gün bir son yeni iddia geliyor. Tarihinin en kötü sezonunu geçiren, son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligi altıncı sırada bitiren Fenerbahçe'de gözler yeni sezonda. Sarı lacivertli taraftarlar da yönetimin yapacağı flaş transferleri dikkatle izliyor. Bugün ise gündemde olan ve gelen iddialara göre Vedat Muriç ve Max Kruse.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

Beşiktaş'tan Adriano ile Roma'dan Dzeko'nun Fenerbahçe'ye transfer haberi çıkmıştı. Türkiye'ye tatile gelen Roma'nın tecrübeli forveti Edin Dzeko, kendisine sorulan Fenerbahçe'ye transfer olacak mısın sorusuna net olarak hayır cevabı verdi.

DIŞ TRANSFERLER

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde ilk sırada bulunan Vedat Muriç transferi ile ilgili Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal açıklamalarda bulundu. TRTSPOR'da yayınlanan Transfer Günlüğü programına canlı yayında bağlanan Hasan Kartal, Vedat Muriç için Fransa'nın Toulouse takımından resmi teklif aldıklarını söyledi.

Bugün gelen iddialara göre Fenerbahçe, Werder Bremen'in golcüsü 31 yaşındaki Max Kruse için teklif götürdü. Sportif Direktör Damien Comolli'nin Kruse ile Bremen'deki evinde bir görüşme yaptığı öğrenildi. Bu görüşmede Comolli'nin 31 yaşındaki Alman golcüye 2+1 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi.

Fenerbahçe ile adı sürekli geçen Başakşehir'in oyuncusu Edin Visca ile birlikte İrfan Can Kahveci'nin sarı lacivertlilerle anlaşmak üzere olduğu iddia ediliyor. Visca'nın Fenerbahçe'de oynamak istediği ve kulübüne bu düşüncesini ilettiği söyleniyor.

İÇ TRANSFERLER

Sarı-lacivertli takımda sözleşmesi sona eren isimlerden Martin Skrtel ile anlaşma zemini aranıyor. Bonservisi elinde olan Slovak futbolcunun bir yıl daha kalması için yönetim teklif yapsa da bu öneri geri çevrildi.

Sözleşmesi devam eden Volkan Demirel içinse Başkan Ali Koç'un kararı bekleniyor. Neustadter, Valbuena, Slimani, Benzia ve Ayew'in dışında sözleşmesi devam eden Frey de takımdan ayrılacak.

Çaykur Rizespor ile yapılan görüşmelerin ardından Vedat Muriqi'nin transferinin kısa süre içinde bitmesi bekleniyor.

Sözleşmesi sona eren bir diğer isim Roberto Soldado'nun durumu ise henüz belirsiz.

MEHMET TOPAL AYRILMAK İSTİYOR

Sezonun son maçında taraftarların gösterdiği tepki sonrasında deneyimli oyuncu maçtan çıkmak istemişti. Teknik direktör Ersun Yanal, Mehmet Topal'ı tribünlerle barıştırmak istemiş ve tecrübeli futbolcu buna yanaşmamıştı. İddialara göre Ersun Yanal'ın "Sözleşmenin sonuna kadar kal" dediği tecrübeli futbolcu "Bonservisimi makul bir rakama versinler. Kendime başka kulüp bulacağım" diye rest çekti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Vedat Muriç Fenerbahçe Max Kruse Haberler Son Dakika

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title