Haberler

Fatih Acar, Ladik'te Hemşehrileriyle Buluştu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) davetlisi olarak kente gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar, Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (LAYSİAD) onuruna verdiği yemekte hemşehrileriyle...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) davetlisi olarak kente gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar, Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (LAYSİAD) onuruna verdiği yemekte hemşehrileriyle buluştu.

LAYSİAD Yönetimi, hemşehrileri olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar onuruna yemek verdi. Ladik Akçansa Fabrikası Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan ve LAYSİAD üyeleri katıldı. Yemekte söz alan LAYSİAD Başkanı Süleyman Karabük, hemşehrileri olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar'dan gurur duyduklarını belirterek, "Kendilerine bizleri onurlandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrimiz Fatih Acar, bürokratlık hayatı boyunca çok güzel çalışmalara imza attı. Halen başında bulunduğu kurumda da önemli projeler üretmeye devam ediyor. Kendisine Ladik'imizin yetiştirdiği çok iyi bir bürokrat olarak her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan da, Müsteşar Fatih Acar'a kendilerini onurlandırdıkları için teşekkür ederek, "Değerli müsteşarımıza şimdiye kadar olan başarılarını bundan sonra da artırarak devam etmesini diliyorum. Bizlerin en büyük varlığı, insan varlığı. İnsan varlığımızın değerini iyi bilmeliyiz ve birlikteliğimizi her daim muhafaza etmeliyiz" diye konuştu.

Ardından söz alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar ise Ladik'te olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Ladik'e geldiğim zaman huzur buluyorum. Burası benim çocukluğumun geçtiği yer. Burada arkadaşlarımı görmek çok güzel bir duygu. Keşke zamanım fazla olsa da daha sık Ladik'e gelebilsem. İlçemiz son dönemlerde gelişiyor. Her zaman elimden geldiği kadar güzel Ladik'imize yapabileceğimiz katkı ne varsa yapmaya azami gayret gösteriyorum. İlçemizle ilgili bir sıkıntı olduğunda sizlere elimden geldiği kadar yardımcı olmaya her zaman hazırım. İnşallah bundan sonra da hep birlikte güzel bir sinerji oluşturarak ilçemize yeni heyecanlar katarız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından LAYSİAD Başkanı Süleyman Karabük, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar'a anı takdiminde bulundu. Yemeğin ardından Ladik'te yapılmakta olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne bağlı meslek yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulunan Acar, Ankara'ya dönüş yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Ladik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title