Haberler

EXPO 2016 Aksu İçin Tarihi Fırsat

Güncelleme:

Hüseyin Samani, yaz dönemi çalışmaları dolayısıyla Aksu İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan programa katıldı.

Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Milletvekili Samani, teşkilat çalışmaları ve ilçeye yapılacak yatırımları değerlendirdi. Milletvekili Samani, Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu ve yönetim kurulu üyeleri ve ilçe koordinatörleriyle birlikte toplantının ardından bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak, Aksu Kaymakamı Raif Özener'i makamında ziyaret eden Samani, buradaki konuşmasında Aksu İlçesi'nin önemli sorununun planlama olduğunu belirterek, "EXPO 2016 Türkiye ve Antalya'mız için çok önemli bir organizasyondur. Aksu ilçemiz için tarihi bir fırsat olan EXPO 2016 çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi halinde hem Aksu'nun hem de Antalya'nın gelişimine önemli katkılar sağladığı gibi bir çok sorunun da çözümü olacaktır" diye konuştu.

Milletvekili Samani'nin daha sonra İl Başkanı Mustafa Köse ile birlikte, Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde bir çatışma sırasında gazi olan Hilmi Çelik'i evinde ziyaret etti. Gazi Hilmi Çelik ile sohbet eden Samani ve Köse acil şifalar dileyip, her konuda kendilerine destek olacaklarını söyledi. Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Topallı Köyü ve Hacılar Mahallesi'nde taziye ziyaretlerinde bulundular. Samani, daha önce göz ameliyatı konusunda yardımcı olduğu Musa Gök'ün evine giderek sağlık durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra Aksu'da ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri ve vatandaşlar ile birlikte iftar yemeğine katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Samani Antalya Türkiye Ordu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title