Haberler

Eskişehir: Gazeteci Ünsal Dalgın'a Son Görev

Görevi Başında Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden Akşam Gazetesi Eskişehir Temsilcisi ve Eskişehir'in Mahalli Anadolu Gazetesi Köşe Yazarı Ünsal Dalgın, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Akşam Gazetesi Eskişehir temsilcisi ve Eskişehir'in mahalli Anadolu Gazetesi köşe yazarı Ünsal Dalgın, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dün Anadolu Gazetesi'nde kalp krizi geçiren ve 112 Acil Servis ekibinin müdahalesine rağmen hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybeden gazeteci Ünsal Dalgın (48), bugün son yolculuğuna uğurlandı. Dalgın için ilk tören, çalıştığı İsmet İnönü Caddesi üzerindeki Anadolu Gazetesi önünde yapıldı. Ardından Ünsal Dalgın'ın aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olduğu Kızılay Eskişehir Şubesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

Uzun yıllar ulusal ve mahalli medya kuruluşlarında görev yapan sarı basın kartı sahibi Ünsal Dalgın, daha sonra Reşadiye Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze merasimine Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Sarar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç, Kızılay Eskişehir Şubesi Başkanı Selahattin Aktaş, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı Şaban Bağcı, İl Müftüsü Abdullah Ceyhan, AK Parti İl Başkanı Murat Canözer, çok sayıda oda, sendika, parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile ailesi, yakınları, sevenleri ve gazeteci arkadaşları katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title