Haberler

Esenyurt'taki Yangında Ölen Kardeşler Toprağa Verildi

Güncelleme:

Esenyurt'ta meydana gelen yangın faciasında hayatını kaybeden iki kardeş gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Esenyurt İncirtepe Mahallesi 252 sokakta dün meydana gelen yangında Yasemin (8) ve Ufuk Birdal (18) kardeşler hayatını kaybetmişti. Yangından yaralı olarak kurtarılan Yeter ve Aydın Birdal çiftinin hayatını kaybeden çocukları için Hz. Ömer Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve aile yakınları katıldı. Baba Aydın Birdal güçlükle ayakta dururken, yüzünde yangın sırasında aldığı yanık yaraları bulunan anne Yeter Birdal'ın feryadı yürekleri dağladı.

Helallik istenmesinin ardından iki kardeş için cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından iki kardeşin cenazesi gözyaşları içerisinde araca taşındı. Bu sırada evlatlarına son kez dokunmak isteyen annenin feryadı cenazeye katılanları gözyaşlarına boğdu.

8 ve 18 yaşındaki iki kardeş kılınan cenaze namazının ardından Esenyurt Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title