Haberler

"Erzurum'da Kobi Kardeşliği Rüzgarı Esti"

ESDER ve KOSGEB işbirliği ile toplam 10 ilde yapılacak olan "KOBİ Kardeşlik Gecesi"nin Mersin'den sonraki durağı Erzurum oldu.

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde düzenlenen geceye AK Parti Erzurum Milletvekilleri Zehra TAŞKESENLİOĞLU ve İbrahim AYDEMİR' in yanı sıra KOSGEB Başkan Yardımcısı Ahmet AKDAĞ ve çeşitli STK temsilcileri katıldı. Öte yandan gecede söz alan Ahmet AKDAĞ şu açıklamalarda bulundu;" Öncelikle burada bir başkan yardımcısı olarak değil, bir Erzurumlu olarak sizlere sesleniyorum; Erzurum halkı tarih boyunca bu ülkede gerçek vatanseverliğin yanı sıra gerçek ve hakkaniyetli esnaflığında öncülerinden olmuştur. Erzurum' un ezelden gelen ve oldukça sağlam olan manevi altyapısının esnaf kültürüne sirayeti yüzyıllardır bu coğrafya da "dadaş" kavramı samimiyet ve dürüstlüğün sembolü olmuştur. Şimdi ben bir Erzurum' lu olarak hem Erzurum'u hem de esnafı uzun ve kısa vadede ekonomik olarak kalkındıracak KOBİ desteklerini takip etmeye ve desteklerden faydalanmaya çağırıyorum. KOSGEB ülke için faydalı olacak proje ve fikirlerin her zaman arkasında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bende Öncelikle ESDER çatısı altında tüm Erzurum' lu esnaf ve halkın KOSGEB desteklerine olan başvurularını yakından takip edeceğim."

Erzurum halkı tarafından oldukça yoğun ilgi gören KOBİ Kardeşliği Gecesi Ahilik Kültürünü anlatan Şed Kuşanma Töreni, mini konser ve çeşitli hediyelerin dağıtıldığı çekilişin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atatürk Üniversitesi Ak Parti Erzurum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title