Haberler

Enerji Zirvesi'nde İpragaz Elektrik de Var

Güncelleme:

Türkiye'nin 'Mavi Dev'i İparagaz, elektrik satışına başladı.

İpragaz, öncülük yaptığı LPG ve lider olduğu LNG'den sonra enerji sektöründe önemli bir adım daha atarak; elektrik toptan satışına da başladı. İlk faturalarını bu ay kesmeye hazırlanan İpragaz Elektrik, elektrik toptan satışına başlamasının ardından katıldığı, 11-13 Ekim 2012 tarihlerinde Kayseri'de düzenlenen III. Uluslararası Türkiye Enerji Zirvesi - Gas & Power 2012'de ilk kez görücüye çıktı. Sistem LNG ve Sistem LPG'nin de tanıtıldığı İpragaz Elektrik standı, ziyaretçilerin en yoğun ilgisini çeken stantlar arasında yeraldı.

Getirdiği yenilikler, yüksek standartlardaki, kaliteli ürünler ve hizmetlerle Türkiye'de yaşam kalitesini yükselten enerji sektörünün 'Mavi Dev'i İpragaz, toptan elektrik satışına da başladı. İpragaz, enerji sektöründe 'tek çatı altında komple çözümler sunma' doğrultusunda önemli bir adım daha atarak, İpragaz Elektrik markası ile, 1 Ekim 2012 itibari ile müşterilerine elektrik satışına başladı. Elektrik pazarına güçlü ve hızlı bir giriş yapan İpragaz Elektrik, Türkiye'nin her yanındaki serbest tüketicilere, ihtiyaçları olan ekonomik ve sürdürülebilir elektrik enerjisini İpragaz kalite ve güvencesi ile sunuyor.

İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, küresel bazda gelişen ekonomisi ve kentleşme, genç nüfus gibi demografik özelliklerinden ötürü Türkiye için enerjinin, büyük önem taşıdığına da dikkat çekerek, "İpragaz, tek çatı altında komple enerji çözümleri sunma noktasında önemli bir adım daha atarak, öncülük ettiği LPG ve lideri olduğu LNG'nin yanı sıra İpragaz Elektrik ile 1 Ekim itibarıyla elektrik toptan satışına da başladı. Türkiye'nin her noktasındaki serbest tüketiciler, artık elektrik ihtiyaçlarını; yarım asrı aşan İpragaz güvence ve kalitesi altında, ekonomik ve sürdürebilir olarak alabilecekler" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kayseri Türkiye İpragaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title