Haberler

Emine Ülker Tarhan: Hakkari'de de Miting Yaparım

Güncelleme:

İktidar parolasıyla yola çıktıklarını belirten ANAPAR Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan "Halkla yan yana siyaset yapmak istiyorum. Hakkari'de de miting yaparım" dedi.

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, CNN Türk ekranlarında canlı yayında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Tarhan, gündeme dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seçimlerde hedeflerinin barajı geçmek olduğunu belirten Tarhan "Hedefimiz iktidar olmak. Her partinin de amacı budur. Barajı geçmek daha gerçekçi bir hedeftir. Miting yerine, halkla yan yana siyaset yapmak istiyorum. Hakkari'de de miting yaparım. Siyaset sağa sola şeker dağıtarak yapılmaz" dedi.

İşte Tarhan'ın açıklamalarından satırbaşları;

"İşbirliği yapacağınız parti kendi ilkelerimizle çelişmemeli. Çözüm süreci olmaktan sorun süreci haline geldi. Seçim aracı olarak kullanıldığını düşünüyorum. Güvenlikçi önlemlerle bir yere gelinemez buna katılıyorum. Bu bir devlet sorunudur. O yüzden toplumun tüm kesimleri katılmalı. Silahlar kesinlikle bırakılmalı ama koşul olmamalı. Salt bir terör örgütü lideriyle çözülecek bir olay değil.

"BAZI KONULARDA MUHAFAZAKARIM"

Geriye doğru gidiş var. Bana sorarsanız "nesiniz" diye ulusalcıyım, devriciyim bazı konularda muhafazakarım. Zeytin ağaçlarının korunması olayında muhafazakarım. Her türlü fikre saygılıyım bu konuda kendimi demokrat sayarım. Alternatif enerji sistemlerine büyük ilgi duyuyorum.

"HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK"

CHP'ye ya da başkalarına çağrıda bulunmuyorum. Çünkü bu gönüllülük işidir, rıza işidir. Biz insanlara Neşet Ertaş gibi sesleneceğiz dedik, Mevlana gibi kabul edeceğiz dedik bunlara evet diyen herkese kapımız açıktır. Hedefimiz iktidar olmak. Her partinin de amacı budur. Barajı geçmek daha gerçekçi bir hedeftir.

"HAKKARİ'DE DE MİTİNG YAPARIM"

Miting yerine, halkla yan yana siyaset yapmak istiyorum. Hakkari'de de miting yaparım. Siyaset sağa sola şeker dağıtarak yapılmaz.

"TÜRKÇE'Yİ YEDİRTMEYİZ"

Sayın Cumhurbaşkanı aslında Osmanlıca yerine Arapça öğretmek istiyor olabilir ama buradan açıklıyorum Türkçe'yi yedirtmeyiz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Emine Ülker Tarhan Anadolu Partisi Hakan Çelik Hakkari Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (58)

KÜRT KIZI ROZA:

her gelen kürtleri kandıramaz artık işine bakacaksın kadın

26
25
yanıtYanıtla
Geveri:

eré colemerg mala bavé weye. . ka keremke were

30
16
yanıtYanıtla
heval:

Colemerk ırkçı, milliyetçi ve ulusalcılardan nefret eder.

22
7
yanıtYanıtla
YÖRÜK:

BU KADIN BENCE TÜRK DEĞİL. . . AVRUPA KÖKENLİ OLABİLİR. .

14
12
yanıtYanıtla
neron:

Türküm diyen faşist devşirmelere bak hele ne işin var hakkaride sana oy mu atacaklar malak onca içtiğiniz kandan sonra kafa tasçı pislik

10
12
yanıtYanıtla
BatmanlıMobil-IOS:

Ne beyınsızler var senı kım ne yapsın meymenetsız

13
9
yanıtYanıtla
avrupa:

eyvah gene bir cadi gordum hafta sonumberbat oldu

10
11
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ KIRO KÜRT SİBGATULLAH:

Hadi bastır pek muhterem Emine mine ÜLKER TAHRAN cığım. Yolun açık bahtın ak olsuın. Şu KK ULU ÖNDERCİLİĞİ öğretiniz. Nasıl Ulu Önderci olunurmuş varsın öğrensin! Başarılar diler saygılar sunarım TAHRAN cığım.

5
15
yanıtYanıtla
ahmet selimmobilWeb@haberler.com:

Bu kadına bakınca nedensetansu cilleri goruyorum:seninde siyasetin boş

10
10
yanıtYanıtla
HakkârilimobilWeb@haberler.com:

Hakkari den Kemalist ve faşoolara ekmek çıkmaz bu halkın bu halde olmasının en büyük sebebi sizin zihniyetiniz boşuna buralara kadar yormayın kendinizi Ankara da rahat rahat oturun..

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title