Haberler

Emel Anne'nin Kampanyasına Adım Adım 2016 Ödülü

Emel Anne'nin ALİKEV için düzenlediği koşu kampanyası, 2016 yılının en güzel yardımseverlik koşusu hikâyesi seçilerek Adım Adım 2016 Ödülü'ne layık görüldü.

Emel Anne'nin, Ali İsmail Korkmaz'ın düşlerindeki özgür dünyayı hayata geçirmek misyonuyla kurulan ve 3 yıldır faaliyetlerini sürdüren ALİKEV için 2016 İstanbul Maratonu'nda düzenlediği kampanya, 2016 yılının en güzel yardımseverlik koşusu hikâyesi seçilerek Adım Adım 2016 Ödülü ile taçlandırıldı. Mücadelesi, inancı, azmi ve Ali İsmail'in yarım kalan hayallerinin peşinde kilometrelerce yorulmadan koşmasıyla herkese ilham kaynağı olan Emel Anne, ödülünü İstanbul'da düzenlenen Adım Adım Makarna Partisi'nde aldı.

Kolektif yardımseverlik koşusunu Türkiye'de tanıtmak ve yaygınlaştırmak için kurulan ilk sivil toplum oluşumu olan Adım Adım'ın jürisi seçim yaparken; kişisel zorluk ve mücadele azmi, etkilediği veya etkileyeceği insan sayısı, çevreye veya topluma etkisi ile duygusal boyut kriterlerini göz önünde bulundurdu. Emel Anne, 2016 İstanbul Maratonu'nda tek kampanyayla rekor kırarak 2 bin 79 kişiden toplam 225 bin 587 TL bağış topladı. Emel Anne ile birlikte koşan 280 gönüllü ALİKEV koşucusuyla toplamda 524 bin 711 TL bağış elde edildi. Bu bağışlar ile 52 öğrencinin 4 yıllık bursu karşılanmış oldu. Ödülle ilgili konuşan Emel Anne; "Oğlumun anısını ve düşlerini yaşatmak için başlattığım bu kampanyanın böylesine güzel sonuçlar almasından dolayı çok mutluyum. Bu yıl da pırıl pırıl gençlerimizin okuyabilmesi için İstanbul Maratonu'nda koşacağım" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali İsmail Korkmaz İstanbul Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title