Haberler

Düşen Jetin Pilotunun Kuleyle Son Konuşması Ortaya Çıktı: Alçalma Talep Ediyorum

Güncelleme:

BAE'den İstanbul'a giderken İran'da düşen Başaran Holding'e ait özel jetin pilotunun kuleyle son konuşmasında "Alçalma talep ediyorum" dediği ortaya çıktı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Şarika kentinden İstanbul'a giden bir uçak İran'ın güneybatısındaki Şehrekürd bölgesinde düştü. Düşen uçağın pilotunun kuleyle son konuşması ortaya çıktı.

HAVA KUVVETLERİ'NİN İLK KADIN PİLOTLARINDANDI

Uçağın Kaptan Pilotu Melike Kuvvet'ti. Hava Kuvvetleri'nin ilk kadın pilotlarından biri olan Melike Kuvvet, mecburi hizmetinin ardından özel sektöre geçmişti. Bir süredir de Başaran Holding'in uçağında görev yapıyordu.

PİLOT ALÇALMA TALEBİNDE BULUNDU

airporthaber.'de yer alan habere göre uçak kalktıktan bir süre sonra tırmanmayı henüz tamamlamadan pilotunun kule ile temasa geçerek, "Alçalma talep ediyorum" dediği kaydedildi.

Pilotun bu talebinden sonra uçakla irtibatın tamamen kesildiği, pilotun bu talebi sonrası uçakta teknik bir arıza ya da kuş çarpması ihtimalleri gündeme geldi.

İKİNCİ PİLOT, TÜRK HAVA YOLLARI'NDA DA ÇALIŞMIŞ

İkinci Pilot ise Beril Gebeş'ti. Yıllar önce ithalat-ihracat işiyle uğraşırken gönlünü gökyüzüne kaptırmıştı. Uçuş okulunu bitirip pilot lisansını aldı. Türk Hava Yolları'nda uçtu. Daha sonra istifa edip ayrıldı. Başaran Holding'e geçti. Beril Gebeş'in babası Vecahat Gebeş de Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot loraka görev yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türk Hava Yolları İstanbul İran 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (101)

ığğğğğ:

Allah taksiratlarını affetmesin ellerinde içkiyle poz verirken iyi, çıplak foto paylaşınca iyi, haram paralarla saltanat kur iyi sonrada duygusal haberler yok öyle, aileleri de onlar gibidir muhtemelen ama söylenecek tek şey Allah kimseye evlat acısı göstermesin ve hayırlı ölüm nasip etsin

13
111
yanıtYanıtla
isim:

senin allah rahmet eylesin demen için ellerinde zem zem suyu olması gerekiyordu. bencede deme bu kirli ve fesat kalbinle.

yanıt2
yanıt3
ÖLÜM:

Afrin de Atak helikopterimiz dusup, 2 plotumuz Aslanlar gibi savasirken sehit oldugunda nicin bu kadar haber olmadi ? Yaziklar olsun !..

44
6
yanıtYanıtla
gerçek şu ki bu bir ibret!'':

şehitlerimiz, fakir aile çocukları dünyada iken giydikleri yedikleri içtikleri velhasıl yaşantıları, burjuvalarla kıyas bile edilemez ama ne oldu dünyada iken lüks hayat yaşayamayan şehidimiz adn cennetleri ile müjdeleniyor. giydiği beyaz kefen. . bu vefat edenlere de rahmet diliyorum Allah'' tan. . . öyle lüks hayat, üst baş kimsede olamayacak kadar imrendirici, . . . ve hepsinin cesedi bi naylona sarıp tabuta koyuyorlar. ibretlik ne oldum değil ne olacağım!

yanıt10
yanıt1
yasemın cabuk:

okudugum yorumlardan utandım be allahın cezaları ne kotu yorumlar atmıssınız yazıklar olsun sıze dılınız kopsun dedıkoducu mahluklar olenlere allahtan rahmet dılıyorum edepsız edep yahu edep sızene fakır veya zengın herkes allahın kuludur

25
11
yanıtYanıtla
...:

Sen önce ''Allah'' yazmayı öğren . . Hümanist takılmaya çalışan akıl hocalığı taslayan ezik . .

yanıt5
yanıt8
ben:

evet edep yaaa huuu. Müslümanın hangi kitabında böyle yaşam var. bekarlığa veda partisi. . . ''yerin göğün ve arasında bulunan herşeyin sahibi allah neylerse güzel eyler. hüküm onun dur. ''

yanıt7
yanıt1
Hollanda:

Allah kimseye evlat acısı vermesin

30
1
yanıtYanıtla
...:

ben ilk gördüğümde Türk hava yolları uçağı düşmüş zannettim ama meğer özel jetmiş . . evet kötü durum Allah rahmet eylesin ama neden bu kadar çok gündemde anlamadım sırf aile zengin diye mi . . geçenlerde de bi aile kaza yapmıştı bütün hepsi ölmüştü ama onlara sadece 1 sayfalık haber yapılmıştı. şehit haberi oluyor keza yine öyle . . insan insandır zengin fakir diye ayırt etmek ağrıma dokunuyor. ve niyeyse hep o işadamının kızını gösteriyorlar niye orada 10 kişi daha var . . neyse . .

27
2
yanıtYanıtla
İNSAN:

İNSANLARIN CESETLERİ TANINMAYACAK HALDE BAZILARI TESPİT EDİLEMİYOR 11 KİŞİ OLMUŞ KAYIP OLUP BULUNAMAYAN VAR DÜŞÜŞ SEBEBİ BELLİ DEĞİL NEDEN BUKADAR ÇOK HABER YAPILIYOR. ALLAH AŞKINA SEN GİT MAGAZİN OKU BİRDE YORUM YAPIYORSUN . ECEL GELMİŞ ZENGİNİNDE FAKİRİNDESİN . . BELLİKİ ÖLMÜŞ İNSANIN YAŞAMIŞ OLDUĞU HAYATI BİLE ÇEKEMİYORSUN. . SENİN BAŞIN SAĞOLSUN İNSANLIĞIN ÖLMÜŞ.

yanıt6
yanıt4
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title