Haberler

Cnr Expo?da Bayram Erken Başladı

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala üretici, perakendeci ve tüketicileri bir araya getiren "Bayram Alışveriş Günleri", Yeşilköy'deki CNR Expo fuar merkezinde kapılarını açtı.

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala üretici, perakendeci ve tüketicileri bir araya getiren "Bayram Alışveriş Günleri", Yeşilköy'deki CNR Expo fuar merkezinde kapılarını açtı. Kıyafetten kozmetiğe, hediyelik eşyadan şekerlemeye kadar vatandaşların tüm ihtiyaçlarını özel indirimli fiyatla karşılama imkanı bulacağı "Bayram Alışveriş Günleri" 16 Temmuz gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

CNR Expo'dan yapılan açıklamaya göre, 10 bin metrekarelik alanda ve farklı sektörlerden 200 markanın katılımıyla düzenlenen organizasyonda, tüketicilere outlet fiyatlarının altında alışveriş yapma fırsatı sunuluyor.

Ziyaretçilerin 50 liralık tişörtü 5 liraya, 200 liralık çantayı 40 liraya satın alabileceği organizasyonda, iftardan sonra da alışveriş imkanı sağlanıyor. Fiyatların ucuzluğu karşısında bazı ziyaretçiler 35-40 parça ürün alarak alandan ayrıldılar.

Ünlü markaların da yer aldığı Alışveriş Günlerine katılan firmalar, ilk günkü satışlardan oldukça memnun. İlerleyen günlerde satışların daha da artacağı belirtilirken, ziyaretçiler de fiyatların bu kadar ucuz olmasını beklemediklerini, etiketleri görünce şaşkınlığa uğradıklarını söylediler.

Tüketicilerin bayram alışverişlerini tek çatı altında yapabilmeleri ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla organize edilen "Bayram Alışveriş Günleri", 4-16 Temmuz tarihleri arasında ziyarete açık olacak. Ziyaretçiler, söz konusu tarihlerde 12.00-23.00 saatleri arasında alışveriş yapabilecek.

"Bayram Alışveriş Günleri", Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İşadamları Derneği (BATİAD), Merter Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD), Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği (OTİAD) ve Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) desteğiyle düzenleniyor ve 1 milyon ziyaretçi hedefleniyor.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Yeşilköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title