Haberler

Citroën’in Sponsor Olduğu BASK Veteranları Fransa'da Şampiyon Oldu

Eski basketbolcu ya da basketbol ile ilgilenen kişilerden kurulu Türk veteranlar takımı Basketbol Akademi Spor Kulubü, Fransa'daki St. Etienne Turnuvası'ndan zaferle çıkarak şampiyon oldu.

Fransa'nın St.Etienne şehrinde 20.'si düzenlenen şampiyonaya ilk kez katılan Citroën'in sponsor olduğu BASK veteranları büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu.

İlk maçta Amerika'ya yenildikten sonra karşılaştıkları İtalyan takımını ve iki Fransız temsilcisini yenen, yarı finalde de Belçikalı veteranları mağlup eden BASK veteranları; finalde karşılaştıkları son iki yılın şampiyonu Fransız Fores takımını 44-39'luk skorla yenerek birinci oldu.

St.Etienne'de yaşayan Türk seyircinin desteğiyle şampiyonluğu kutlayan veteranlar, şampiyonluğu büyük bir coşku ile kutladı.

Şampiyon BASK veteran takımında; eski basketbolcu ve antrenör Altar Tunçkol, eski milli hakem Ufuk Akyüz, FIBA ve ULEB teknik gözlemcisi Buluç Yalçın, eski Efes Pilsenli ve lig komiseri Barış Karayol, eski Beşiktaş, İTÜ ve Darüşşafakalı basketbolcu, Darüşşafaka Kulüp Müdürü Ahmet Eran, eski Fenerbahçe ve Oyak Renaultlu Barış Akyurt, iş adamı Cihat Sedef, Bilgi Üniversitesi Genel Sekreteri Çağrı Bacıoğlu, Darüşşafaka eski basketbol şube sorumlusu Aytekin Yıldırıcı, TBF Disiplin Kurulu Üyesi, eski basketbolcu İbrahim Koç, Basketbol Akademisi Spor Kulübü sahibi ve antrenörü Burak Güner forma giyiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Spor Güncel Haberler

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title