Haberler

Çiftçi: Biz Bu Yükün Altından Kalkacağız

Güncelleme:

İlçe genelindeki çalışmaları denetleyen Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Biz bu yükün altından birlik ve beraberlikle kalkacağız" dedi.

Şanlıurfa'nın Karaköprüİlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ŞUSKİ Genel Müdürü Ferit Dağdeviren ve Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Emin Yeşiltaş ile birlikte Karaköprü İlçesinde, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ŞUSKİ ve Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Çiftçi ve beraberindekiler sabahın erken saatlerinde başladıkları gezi programının ilk durağı İlçeye bağlı, Akbayır mahallesi oldu. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan yolların son durumu incelendi.

Akbayır Mahallesi'nden sonra Başkan Çiftçi ve beraberindekiler, Doğukent, Narlıkuyu ve Atakent mahalleleri başta olmak üzere ilçenin tamamını gezdi.

Her mahalle incelemelerinden sonra Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Daire Başkanı Yeşiltaş ve ŞUSKİ Genel Müdürü Dağdeviren'den ilçede yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Alan gezisi sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalletin Güvenç'in da bilgisi dahilindeKaraköprü ilçesinde ŞUSKİ Genel Müdürü Ferit Dağdeviren ve Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Emin Yeşiltaş ile birlikte inceleme yaptıklarını belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Karaköprü Akbayır Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title