Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manavgat kampı için Antalya'da bulunurken Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Ziyarette birçok CHP üyesi de yer aldı. Özel, belediyenin hatıra defterini imzaladı ve Böcek'e teşekkür etti. Böcek ise Özel'e Atatürk'ün imzaladığı bir fotoğraf hediye etti.

CHP Lideri Özel İYİ Parti'nin alacağı kararı bekliyoruz (3)

Manavgat kampı için Antalya'da bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret etti. Ziyarete, CHP genel başkan yardımcıları Özgür Karabat, Ensar Aytekin, Gökan Zeybek, CHP Balıkesir Milletvekili Ednan Arslan, CHP Antalya milletvekilleri Sururi Çorabatır, Mustafa Erdem, Cavit Arı, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ile birlikte çok sayıda partili de eşlik etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde Büyükşehir Belediyesi zabıtasını selamlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, Başkan Muhittin Böcek, Genel Sekreter Av. Cansel Tuncer ve belediye bürokratları karşıladı.

HATIRA DEFTERİNİ İMZALADI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Başkan Böcek'in makamına geçmeden önce, belediyenin hatıra defterini imzaladı. Özel deftere, CHP Genel Başkanı olarak ilk kez ziyaret ettiğim Antalya'da Büyükşehir Belediyemizi ziyaret etmenin mutluluğu içindeyim. Sevgili Muhittin Böcek ve ekibine Antalya'ya yaptığı tüm hizmetler için şükranlarımı sunuyorum diye yazdı.

KATKI KOYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra Başkan Muhittin Böcek'in makamına geçen Özel, Antalya'nın kendisine yapılan hizmetlerin karşılığını bu seçimlerde en iyi şekilde vereceğini ümit ettiğini belirterek, Hatıra defterine kaydettiğim gibi hem sizi hem çalışma arkadaşlarınızı, hangi siyasi partiden olursa olsun, katkı sağlayan belediye meclis üyelerine katkıları için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 11 Büyükşehir Belediyesi'nden bir tanesi de Antalya Büyükşehir Belediyesi. Birkaç kez Büyükşehir Belediyesi iktidar partisi ile gitti geldi ama bu kez kalıcı oldu. Antalya kendisine yapılan hizmetlerin karşılığını bu seçimlerde en iyi şekilde verecektir diye ümit ediyoruz dedi.

ATATÜRK FOTOĞRAFI HEDİYE EDİLDİ

Türkiye'nin en güzel turizm kentlerini CHP'li belediyelerin yönettiğine dikkati çeken Özgür Özel, şunları söyledi Çünkü oraları iyi yönettiğimiz için teveccüh bize. Sizin Antalya'yı ne hale getirdiğinizi millet bildi. ve aldı belediyeyi yine Cumhuriyet Halk Partisi'ne verdi. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Atatürk'ümüzün de ifade ettiği gibi şüphesiz dünyanın en güzel kenti Antalya'da bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.

Muhittin Böcek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ziyaret için teşekkür etti ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Böcek ziyaretin anısına Genel Başkan Özel'e, Atatürk'ün Galatasaray Kulübü'nü ziyaret ettiğinde imzaladığı fotoğrafını hediye etti. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhittin Böcek Manavgat Antalya Antalya Belediye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title