Haberler

Cem Yılmaz, Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

Güncelleme:

Cem Yılmaz, Russell Crowe'un yönettiği filmin çekimleri için gittiği Avustralya'da gönlünü kaptırdığı sarışını, İstanbul'da ağırladı.

Geçen yılın son gününde oğlu Kemal’in annesi, Ahu Yağtu’dan boşanan Cem Yılmaz, ilk kez bir kadınla görüntülendi. Oscarlı aktör Russell Crowe'un yönettiği ve başrolünde oynadığı 'The Water Diviner' adlı filmin çekimleri için 3 ay önce Avustralya'ya giden Yılmaz, 35 gün kaldığı ülkede tanıştığı sevgilisiyle İstanbul’da görüntülendi. İkili, Ortaköy’deki Zuma’da baş başa yemek yedi. Gecenin sonunda mekânın önüne getirttiği Bentley marka yeni aracına sevgilisiyle binen ünlü komedyen, muhabirlerin sorduğu soruları duymazlıktan geldi. 

ÜÇ GÜNDÜR OTELDELER 

Kuruçeşme istikametine doğru giden ikili, Les Ottomans Hotel'e giriş yaptı. Boşandıktan sonra Levent’te tek başına yaşayan Cem Yılmaz’ın, kız arkadaşına evini açmak yerine Boğaz’a hazır otelde lüks bir suit tuttuğu ve üç gündür beraber kaldıkları öğrenildi. 


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Russell Crowe Cem Yılmaz Avustralya İstanbul Medya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Aksakalexportmetin@hotmail.com:

Hoppala, Attan in, essege bin yapmis.. Cem kardesim en kiymetli kadin cocugunun annesi olan kadindir.. Hic degismez altin kural budur..

20
1
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLARrifatguler@yandex.com:

SENİDE ADAM SINIFINA KOYDULAR YA!

10
3
yanıtYanıtla
ÖZLEMozlem2003@windowslive.com:

evet ya çok bakımsız bir kadın bulmuzsun cem yılmaz ahu nerdeee bu nerdee

5
1
yanıtYanıtla
abcfc_Danger16@hotmail.com:

paraaaa paraaa paraaaa hey gidi ulan heyyyy

3
1
yanıtYanıtla
YUSUF EMREasena89onk@gmail.com:

Daha boşanalı kaç ay oldu bi nefes alaydın...

1
2
yanıtYanıtla
sdt klceminekilic06@hotmail.com:

kupesi altinmi merakimdan arabasi bentley onu ogrendik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title