Haberler

Büyükşehir'in Şampiyonu Mezarlıklar

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un geleneksel olarak düzenlediği 'Personel Futbol Turnuvası'nın bu yılki şampiyonu mezarlıklar takımı oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen personel futbol turnuvası final karşılaşmasında BUSKİ Bilgi İşlem Takımı'nı yenen Mezarlıklar Takımı şampiyon oldu. Şampiyonluk kupasını veren Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin farklı birimlerinde görev yapan personel arasındaki dostluk ve dayanışmayı geliştirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlenen turnuvada 30 takım mücadele etti. Özlüce'deki Şükrü Şankaya Spor Tesisleri'nde yapılan turnuvanın finalinde BUSKİ Bilgi İşlem ile Mezarlıklar takımları karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı kazanan Mezarlıklar takımı bu yılki turnuvanın şampiyonu oldu. BUSKİ Bilgi İşlem turnuvayı ikinci bitirirken, BUSKİ Abone İşleri üçüncü ve Kültür Spor da dördüncü oldu.

Hedef dostluk ve beraberlik

Personelin yoğun ilgi gösterdiği final karşılaşmasının ardından düzenlenen ödül törenine Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ile daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Şampiyonaya katılan tüm takımları kutlayan Başkanvekili Karadağ, "Birimler arası diyaloğu artırmak, dostluk ve birlikteliği sağlamak hedefiyle düzenlendiğimiz turnuva bu yıl da amacına ulaştı. Mücadele eden tüm arkadaşları kutluyorum.

Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız yatırımlarla spor yapmak daha da keyifli hale geldi. Eskiden yağmur yağar, kar yağa maç yapılamazdı. Maç yapardınız, duş alacak yeriniz olmazdı. Şimdi böyle pırıl pırıl tesislerde herkes spor yapabiliyor. Bu yatırımlar Bursa için bulunmaz bir nimettir. Yapılan her tesisle birlikte önemli başarılar da gelmeye başladı. Toplam 26 branşta mücadele veren Büyükşehir Belediyespor bünyesindeki sporcularımız Avrupa şampiyonluklarını Bursa'ya getirmeye başladı. Bu başarılarla gurur duyuyoruz" dedi.

Turnuvanın şampiyonu Mezarlıklar takımı şampiyonluk kupasını Başkanvekili Abdullah Karadağ'dan alırken, dereceye giren takımlara da kupa ve madalya verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

bursa büyükşehir belediyespor büyükşehir belediyespor karadağ Güncel Haberler

Odasını cephaneliğe çeviren hakim Oktay Tabur sessizliğini bozdu

Odasını cephaneliğe çeviren hakim Oktay Tabur sessizliğini bozdu

İstanbul Boğazı, gemi arızası nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı

İstanbul Boğazı, gemi arızası nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title