Haberler

Buttim'in Tanıtımına Akademik Destek…

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi ile Bursa Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi arasındaki işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol töreninde konuşan BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, "Bursa'nın en köklü ticaret merkezlerinden BUTTİM'i geleceğe taşıyacak bu protokol imza atmaktan mutluluk duyuyoruz ve tanıtımımıza önemli katkı sağlayacağını umuyoruz" dedi.

BUTTİM ile Bursa Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi arasındaki işbirliği protokolü BTÜ'nün Yıldırım Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

Protokol törenine; BTÜ İTBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Ünal, BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki hazır bulundu.

Protokol töreninde konuşan BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Tiryaki, protokolün amacının BUTTİM ve bünyesinde bulunan firmaların, BTÜ İTBF arasında bilimsel araştırma, eğitim-öğretim, uygulama alanlarında ortak çalışmalar yaparak üniversite-sanayi işbirliğine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

BUTTİM ve BUTTİM'in bulunduğu bölgenin değerinin giderek arttığına ve kısa vadede artmaya devam edecek olduğunu belirten Tiryaki, "İnşallah hep birlikte BUTTİM gibi bir değeri, uluslararası arenada hak ettiği seviyeye getireceğiz. Bu noktada protokol önem arz ediyor. İnşallah kısa vadede güzel sonuçlar alacağız ve BUTTİM'i hep birlikte geleceğe taşıyacağız" dedi.

Protokolün önemine işaret eden BTÜ İTBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Ünal da üniversite-sanayi işbirliğinin gerekliliğine dikkat çekti. Prof. Dr. Ünal, "Protokol çerçevesinde her iki tarafın yazılı mutabakatıyla tarafların faaliyet alanlarına uygun olarak ulusal ve uluslararası proje geliştirmek ve yürütmek amacıyla ortak çalışmalar ortak çalışmalar gerçekleştirilecek. BTÜ İBTF ve BUTTİM birlikte bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda kongre, sempozyum ve çalıştay gibi etkinlikler gerçekleştirecektir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Zeki Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title