Haberler

Bursaspor'da Eksikler Tamamlanıyor

Bursaspor'da eksikler tamamlanıyorBursaspor, 3 Nisan Pazar günü Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, bugün akşam üzeri yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Bursaspor'da eksikler tamamlanıyor

Bursaspor, 3 Nisan Pazar günü Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, bugün akşam üzeri yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yine gecikmeli olarak antrenmana katılması dikkat çekti. Milli takımlardan bugün dönen Harun Tekin düz koşu yaparken, Ümit Milli Takım ile Slovakya maçında 90 dakika görev yapan Emre Taşdemir ise Hamza Hamzaoğlu ile görüştükten sonra salona gitti. Bu arada ülkelerinin milli takımlarında dün akşam görev yapan Sivok, Necid, Stoch ile sakat olan Dzsudzsak yarın Bursa'ya gelecek.

ÇİFT KALE YAPTILAR

Bursaspor'da futbolcular, ısınmanın ardından, gruplara ayrılarak istasyon çalışması yaptı. Kaptan Serdar Aziz bu çalışmanın tamamında yer alırken, basına kapalı bölümde yapılan çift kale katılmayıp, fizyoterapist ile düz koşu yaptı.

Bursaspor, Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

NOSAB İLKÖĞRETİMDEN ZİYARET

Nilüfer Organize Sanayisi'nin orada bulunan NOSAB İlköğretim Okulu'nun şampiyon olan futbol takımı bugün Bursaspor'un antrenmanına geldi. Minikler, futbolcularla anı fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolcuların imzaladığı formaları tek tek minik futbolcu adaylarına verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Sivasspor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title