Haberler

Bursa: 14 Yaşındaki Gencin Kullandığı Otomobilde Facia: 2 Ölü

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde Meydana Gelen Trafik Kazasında; 14 Yaşındaki Ehliyetsiz Sürücünün Kullandığı Otomobil, Kendisiyle Annesinin Ölümüne Sebep Oldu. Orhangazi'de Olmadığı İçin Gemlik'ten İstenen Kurtarma Ekibi Geç Kalınca, Kazada Ağır Yaralanıp Araçta Sıkışan Anne İçin Yapacak Bir Şey Kalmadı.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında; 14 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, kendisiyle annesinin ölümüne sebep oldu. Orhangazi'de olmadığı için Gemlik'ten istenen kurtarma ekibi geç kalınca, kazada ağır yaralanıp araçta sıkışan anne için yapacak bir şey kalmadı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da yaşayan 37 yaşındaki Sibel Çalışkan ve 14 yaşındaki oğlu Seçkin Çalışkan, 3 gün önce Orhangazi Çakırlı Beldesi'ndeki anne ve babasına bayram ziyaretine geldi. Sibel Çalışkan ve oğlu, bugün beldeden bayram alışverişi için Orhangazi'ye gitti.

Ancak beldeye dönüşte, 34 EA 1451 plakalı Renault Megane marka otomobilin direksiyonuna geçen ehliyetsiz sürücü Seçkin Çalışkan (14), İznik yolu eski Apeks fabrikası yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun kenarındaki elektrik direğine çarptı. Elektrik direği ikiye bölünürken, kazadan sonra otomobil tanınmaz hale geldi. Genç sürücü ise olay yerinde hayatını kaybetti. Ön koltukta oturan ağır yaralı anne Sibel Çalışkan için polis ve vatandaşlar seferber oldu. Sıkışan anneyi çıkarmak için polis ve vatandaşların çabası yetmeyince, Gemlik Belediyesi'nden yardım istendi. Gemlik Belediyesi'ne ait kesme ve kurtarma aracı ise yaklaşık 40 dakika sonra kaza yerine ulaşabildi. Bu esnada vatandaşlar, ilkel yöntemlerle, bir zeytin fidanlığından elektrik hattı çekip, spiral kesme makinesi ile aracın kapılarını keserek yaralı Sibel Çalışkan'ı çıkarmaya uğraştı. Fakat sıkışan Sibel Çalışkan, araç içinden çıkarıldığında yaşamıyordu.

Kaza haberini alan genç kadının Çakırlı Beldesi'ndeki yakınları ise olay yerine akın etti. Kaza yerinde sinir krizleri geçiren yakınları, kurtarma rezaletine isyan etti. Kazada hayatını kaybeden anne-oğulun cenazesi, ambulans ile Orhangazi Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title