Haberler

Bu İlçede 70 Yaş Üstüne Sürpriz Doğum Günü

Ordu'nun Çaybaşı İlçe Kaymakamlığı'nın 'Yalnız Değilsiniz' projesi kapsamında ilçede 70 yaş üstündeki vatandaşlara sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Ordu'nun Çaybaşı İlçe Kaymakamlığı'nın 'Yalnız Değilsiniz' projesi kapsamında ilçede 70 yaş üstündeki vatandaşlara sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Kaymakam ve daire müdürleri pasta alıp, habersiz bir şekilde yaşlıların evlerine gidip onlara 'yalnız değilsiniz' mesajı verdi. İlçe Kaymakamı Fatih İzmir, "Yaşlılarımızın devletin kendini unutmadığını, doğum günlerini hatırlayıp pastayla beraber mum üflediklerini görmelerini istiyoruz" dedi.

Ordu'nun Çaybaşı İlçe Kaymakamlığı'nın ilçede yaşlı vatandaşların doğum günlerinin kutlanması için hazırladığı 'Yalnız Değilsiniz' projesi büyük ilgi gördü. İlçe Kaymakamı Fatih İzmir ve beraberindeki daire müdürleri ilçedeki yaşlı vatandaşlara sürpriz ziyaret yaparak doğum günlerini kutlamaya başladı. İlçede 70 yaş üzerindeki yaşlı vatandaşların doğum günlerinde pastayla ziyaret edilip, onlara 'yalnız değilsiniz' mesajı vermek için bu çalışmayı başlattıklarını belirten Kaymakam Fatih İzmir, "Yeni başlattığımız projemizle bütün ilçemizdeki yaşlı olan vatandaşlarımızın evlerine doğum günlerinde sürpriz ziyaret yapılacak. Ziyarette benimle birlikte iki üç kurum müdürü de oluyor, tüm daire amirlerimizi ziyarete götürmek istiyoruz. Önemli olan tüm ilçeyi yönetenlerin o halkla bütünleşmesi ve o doğum günlerinde birlikte olması. Onların, yaşlılarımızın devletin kendini unutmadığını, doğum günlerini hatırlayıp pastayla beraber mum üflediklerini görmelerini istiyoruz. Mesaj 'yalnız değilsiniz' mesajı. Ben gidemezsem de görevli arkadaşlarımız giderek doğum gününü kutlayacaklar" dedi.

Ziyaretlerin haber vermeden sürpriz bir şekilde gerçekleştiğini, uygulamadan da çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten Kaymakam İzmir, "Kaymakamlık olarak yaşlılarımızla ilgili çalışma yapıyoruz. Önceden haber vermeden kendileriyle ilgili bilgi alıp öyle gidiyoruz. Eğer maddi durumları kötüyse çeşitli erzak da veriyoruz. Maddi durumu iyi olmayanlara destek oluyoruz. İstek ve şikayetleri de varsa onları not alıyoruz, daire amirlerimizde orada olduğu için hemen sorunu çözüyoruz. 11 mahallesi olan ilçemiz genelinde bu çalışmayı başlattık. Haber vermeden sürpriz doğum günlerini bekliyoruz. Doğum günü geldikçe ziyaretlerimiz sürprizle aynı şekilde sürecek" diye konuştu.

Kaymakam Fatih İzmir beraberindeki bazı kurum amirleriyle, ilk doğum günü sürprizini de ilçede Kargalı Mahallesi'nde yalnız yaşayan 90 yaşındaki Cemile-Mustafa Kargalı çiftine yaptı. - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çaybaşı İzmir Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title