Haberler

Bornoz Akımına Kapılan Mine Tugay Kimdir?

Güncelleme:

Sosyal medyada popüler olan bornozlu fotoğraf paylaşımı furyasına, oyuncu Mine Tugay'da katıldı. Bornozlu fotoğrafıyla büyük beğeni toplayan Mine Tugay kimdir?

Son dönemde sosyal medyada oldukça popüler olan bornozlu fotoğraf paylaştı akımına 'da dahil olarak kendi bornozlu fotoğrafını paylaştı ve fotoğraf sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni topladı.

Bornoz Akımına Kapılan Mine Tugay Kimdir?

MİNE TUGAY KİMDİR?

Subay olan babasının görev yaptığı Konya'da 28 Temmuz 1978 yılında dünyaya gelen , İstanbul Yeni Levent Lisesi'nden mezun oldu. Lise eğitiminin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almaya başladı. Sanat merkeziyle yaşadığı sorunlar nedeniyle oradan ayrıldı. Ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazandı ve lisans eğitimi bitince Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk üzerine yüksek lisans yaptı.

Bornoz Akımına Kapılan Mine Tugay Kimdir?

BAŞARILI YAPIMLARLA ADINI DUYURDU

Güzel oyuncu, eğitimini tamamladıktan sonra 2002 yılında ''Gülbeyaz'' isimli dizide Başak karakterini canlandırdı. Çeşitli reklam filmlerinde de yer alan başarılı oyuncu 2004'te sevilen dizi ''Aliye''de rol aldı. 2011 yılında yayın hayatına başlayan ''Beşer Beşer'' adlı programda yer aldı. Katıldığı program reytinglerde başarısız olunca yayından kaldırıldı. Aynı sene ''Behzat Ç.'' isimli dizide komiser Suna rolünü canlandırdı. 2013'te ise sevilen gençlik dizisi ''Medcezir''de Ender Serez karakterini canlandırdı. 2014 yılına gelindiğinde , ''Kalp Hırsızı'' dizisiyle izleyiciler karşısına çıktı. 2015'yılında ''Çilek Kokusu'' isimli dizide oynadı.

, 2016 yılında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve büyük beğeni toplayan ''Paramparça'' adlı dizide performans sergiledi.

Bornoz Akımına Kapılan Mine Tugay Kimdir?

Bornoz Akımına Kapılan Mine Tugay Kimdir?

Bornoz Akımına Kapılan Mine Tugay Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mine Tugay İstanbul Konya Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title