Haberler

Bodrum, Hollanda'da Tanıtılacak

Hollandalı Lukassen Prodüksiyon firması, Bodrum'u, Hollanda'da tanıtmak amacıyla ilçeye gelerek, tanıtım çekimlerine başladı.

Hollandalı Lukassen Prodüksiyon firması, Bodrum'u, Hollanda'da tanıtmak amacıyla ilçeye gelerek, tanıtım çekimlerine başladı. İlk kez geçen yıl Bodrum'da benzer bir tanıtım programı hazırlayan ekip, Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon'u ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV), Bodrum Belediyesi, Gümüşlük Belediyesi ve Aegean Dream Otel, ANB Travel'ın işbirliğinde ilki geçen yıl gerçekleştirilen ve hazırladıkları tanıtım programını Max TV'de yayınlayan Hollandalı ekip, yeni bir çekim yapmak için tekrar Bodrum'a geldi. Firma yetkilileri ve çekim ekibi Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret edip, yapılacak çekimler, yayın süresi, izleyici hedefi ile ilgili bilgiler verdi.

HOLLANDA DA 6 MİLYON KİŞİ İZLEYECEK

Lukassen Prodüksiyon firmasının sahibi Leo Lukassen, 30 dakikalık bir tanıtım filmi olacağını belirtip, " Hollanda'da 7 ayrı televizyon kanalında yayınlanacak ve 6 milyon kişi tarafından izlenmesini hedefliyoruz. Program için dünyanın 7 harikasından biri olan Mausoleum, Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro ve Gümüşlük gibi tarihi ve turistlik mekanlarda çekim yapacağız" dedi.

TURİST SAYISINA ÖNEMLİ KATKI YAPACAK

Başkan Kocadon, Hollandalı ekibin çalışmasının, ülkeden gelen turist sayısına önemli bir katkı sağlayacağını dile getirdi. Kocadon, "Ekibi ikinci kez Bodrum'da ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Hollanda'dan Bodrum'a gelen turist sayısında ciddi bir artış var. Hollandalı turistler özellikle 'mavi yolculuğa' çıkmayı seviyor. Bodrum'da turizmi 12 aya çıkarmak için yapılan çalışmaların meyvelerini vermeye başladığını görüyoruz. Corendon Havayolları ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde Avrupa'dan Türkiye'ye direkt uçuşlar yapılması konusu görüşüldü. Bu görüşmeler sonunda 30 Kasım'a kadar Hollanda'dan Bodrum'a direkt uçuş yapılması kararlaştırıldı. Turizmin 12 aya çıkarılması konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl 24 yurtdışı 3 yurtiçi olmak üzere 27 fuara katılarak Bodrum'un tanıtımını yaptık. Lukassen Prodüksiyon firması da Hollanda kanallarında yayın yapacak. Bodrum'un tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak" diye konuştu. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kocadon Gümüşlük Hollanda Bodrum Politika Güncel Haberler

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

Bakan Şimşek: Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye

Bakan Şimşek: Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title