Haberler

Bodrum'da Kaçak Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaçaklardan detay- Çocuk kaçaklardan detay- Genel görüntü Bodrum'da kaçak operasyonu- Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Kos Adası'na geçmeye çalışan 220 kaçak yakalandı Bodrum'dan yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Kos Adası'na geçmeye çalışan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 220 kaçak, yakalandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaçaklardan detay- Çocuk kaçaklardan detay- Genel görüntü Bodrum'da kaçak operasyonu- Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Kos Adası'na geçmeye çalışan 220 kaçak yakalandı Bodrum'dan yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Kos Adası'na geçmeye çalışan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 220 kaçak, yakalandı.Göçmen kaçakçılığına yönelik Bodrum açıkları ile Turgutreis, Akyarlar arasında devriye görevlerini yoğunlaştıran Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Akyarlar Mahallesi'nden çıkan 8 şişme botu, Turgutreis açıklarında takibe aldı. Turgutreis açıklarında durdurulan botlarda, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası'na geçmeye çalıştıkları belirlenen, aralarında kadın ve çocukların da olduğu Suriye ve Myanmar uyruklu 200 kaçak yakalandı.Kaçaklar, güvenli bir şekilde şişme botlardan alınarak Sahil Güvenlik Karakoluna getirildi.Öte yandan, Yunanistan Adası diye Bodrum açıklarındaki Görecek Adası'na bırakılan bir başka kaçak grubu ise Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Bodrum'a getirilen Suriye ve Myanmar uyruklu 20 kaçak, Milta Marina içindeki Sahil Güvenlik Karakoluna alındı. Bu sırada kaçaklar arasında bulunan çocukların da şarkı söylediği görüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Yunanistan Kos Adası Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title