Haberler

Bir Aile Yok Oldu

Antalya’nın Demre ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti.

Antalya'nın Demre ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti. Anne, baba ve oğul kaza sonrası olay yerinde can verirken, yardım eden vatandaşlar anne Nilgün Uçar'ın oğlu Deniz Uçar'a sarılmış vaziyette bulunduğunu söyledi.

Edinilen bilgiye göre, kaza, bugün saat 12.30 sıralarında Demre- Finike karayolunun 15. kilometresi Vites Burnu mevkiinde meydana geldi.

Demre'den Finike istikametine doğru gitmekte olan Ali Erdal Uçar idaresindeki 07 CLY 06 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak araçların mola verdiği ve bariyerlerin olmadığı Vites Burnu mevkiinden aşağıya yuvarlanıp denize uçtu. Kazada, sürücü Ali Erdal Uçar (37), yuvarlanma esnasında otomobilden dışarıya savrularak kayalara çarptı ve denize düştü. Düşmesinin ardından ağır yaralanan sürücü bir müddet sonra olay yerinde hayatını kaybetti.

Aracın denize uçmasının ardından kazayı gören vatandaşlar 112'yi aradı. Ekipler gelmeden önce yardıma koşan vatandaşlar, aracın arka koltuğunda sıkışmış halde bulunan Ali Erdal Uçarı'ın eşi Nilgün Uçar ve çocukları Deniz Uçar'ı kurtarmaya çalıştılar. Anne ve oğul kaza sonrası olay yerinde can verirken, yardım eden vatandaşlar anne Nilgün Uçar'ın oğlu Deniz Uçar'a sarılmış vaziyette olduğunu söylediler.

Yine vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Jandarma, Sahil Güvenlik ve İtfaiye ekibi sevk edildi. Sahil güvenlik ekibine bağlı dalgıcın arama kurtarma çalışmasının ardından bulunan araçtaki cesetleri ekipler güçlükle çıkartılabildi.

Kıyıya getirilen cesetler bir müddet sonra otopsi için Demre Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Finike Demre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (2)

kamuran namlımobilWeb@haberler.com:

Allah geride kalan ailesine sabır versin.mekanları cennet olsun

2
0
yanıtYanıtla
elif:

amiin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title