Haberler

Bilecik'te Zincirleme Trafik Kazası

Bilecik’te meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi hafif şekilde yaralanınca tedbir amaçlı ambulans çağrıldı.

Bilecik'te meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi hafif şekilde yaralanınca tedbir amaçlı ambulans çağrıldı.

Alınan bilgilere göre, Bilecik'te şehir içi dolmuş hattında sefer yapan Yılmaz Avcı yönetimindeki 11 M 0036 plakalı minibüs, Tepebaşı mevkiinde önünde aniden duran Hüseyin Ceylan yönetimindeki 11 AB 152 plakalı ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile 11 AB 152 plakalı ticari araç da önündeki Fatime Koçak yönetimindeki 55 BU 732 plakalı otomobile vurdu. Yaşanan kazada minibüste yolcu olarak bulunan S.G isimli bayan boyun bölgesinden hafif derecede yaralandı. Tedbir amaçlı olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı S.G'yi ambulans içinde ayakta tedavi ve gerekli uyarılarında bulunarak olay yerinden ayrıldılar.

Polis olayla ilgili araç şoförlerinin alkol muayenesini ve gerekli notları alarak, tek taraftan işleyen araçları çektirerek trafiği normale döndürdüler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Ceylan Tepebaşı Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title