Haberler

Bayramın En Çok Sevineni Çocuklar Oldu

Güncelleme:

Bağcılar'da bayramlaşma programı düzenlendi.

Halk Sarayı'nda gerçekleştirilen programın en çok sevinenleri, oyuncak alan çocuklar oldu.

Bağcılar Belediyesi Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Bayramın ikinci günü Halk Sarayı'nda gerçekleştirilen programa, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Uçak, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Saadet Partisi İlçe Başkanı Beşir İstemi, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü Birol Usşen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılışında konuşan Başkan Çağırıcı, "Bayramlaşma programımıza hepiniz hoş geldiniz" dedi. Dünyanın dört bir tarafında Müslümanların değişik sebeplerden dolayı bayramı yaşayamadığını söyleyen Çağırıcı, "Ülkemizde huzurlu bir bayram yaşamanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz. Tüm dünyada barış ve huzur içerisinde bayramlar yaşanmasını diliyorum" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Uçak da yaptığı konuşmada, "Bütün günlerimiz böyle olsun. Hepinize nice bayramlar diliyorum" dedi.

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise yaptığı konuşmada, "Gerek ülkemizde, gerek bölgemizde müessif olayların gölgesinde bu bayramı idrak ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyor, nice bayramlara da birlikte çıkmayı Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Program kapsamında Saadet Partisi İlçe Başkanı Beşir İstemi ve Muhtarlar adına Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Ahmet Şahinler de kısa birer konuşma yaparak, katılımcıların bayramını tebrik etti.

Programda çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet eden Başkan Çağırıcı, minikleri hediye ettiği oyuncaklarla sevindirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lokman Çağırıcı İsmet Öztürk Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title