Haberler

Baykal ve Sav'a Balıklıgöl'de Protesto

Şanlıurfa'da Temaslarını Sürdüren CHP Lideri Deniz Baykal, Balıklıgöl ve Tarihi Yerlerde Gezerken 2 Kişi Tarafından Protesto Edildi.

Şanlıurfa'da temaslarını sürdüren CHP lideri Deniz Baykal, Balıklıgöl ve tarihi yerlerde gezerken 2 kişi tarafından protesto edildi.

Anamuhalefet partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, beraberindeki heyetle birlikte Tarım Kurultayı sonrasında Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Balıklıgöl'e gelen Baykal, dilek tutarak balıklara yem attı. Daha sonra öğrencilerle tarihi yerler hakkında sohbet eden Baykal, göl çevresindeki esnafları da ziyaret etti. Esnaflar tarafından hediye edilen puşiyi boynuna dolayan Baykal, dergah ve camileri ziyaret ederek bilgi aldı. Daha sonra Balıklıgöl'de bulunan taziye evlerini ziyaret ederek dua eden Baykal'a, mırra ikram edilerek esans sürüldü.

Ardından Hz. İbrahim'in doğduğu yer olarak bilinen mağaraya giden Baykal ve CHP heyetini, bir vatandaş pankart açarak protesto etti. Üzerinde, "Hz. Muhammed'den bu korkunuz niye! Seni istemiyoruz" yazılarının bulunduğu pankartla "Önce küfür ediyorlar" diyen şahıs polis tarafından mağaradan uzaklaştırıldı. Gazetecilerin, 'Neden böyle bir şey yaptınız?' sorusu üzerine cevap veren şahıs, "Sav'ı protesto amacıyla" yanıtını verdi. Daha sonra polis otosuna bindirilen şahıs, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Yaşanan protestonun şokunun ardından CHP heyeti, kısa bir süre sonra yeni bir protesto ile karşılaştı. M.S. isimli bir şahıs, "Doğudan oy alamazsınız" diyerek protesto etti. Polisler tarafından uzaklaştırılmaya çalışılan şahıs, "Doğu halkı yalnız değil. Milleti burada kışkırtıyorlar. Hepimiz insanız burada. Doğu halkına baskı var baskı" diye tepkisini sürdürmeye devam etti. Daha sonra şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

CHP heyeti ise, dinlenmek için Harran Oteli'ne geçti.

(MY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 29 Mayıs Çarşamba 2024? #129300 Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title