Haberler

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Aydıntepe ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi

Güncelleme:

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Aydıntepe ilçesinde incelemelerde bulundu, ziyaretler gerçekleştirdi.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Aydıntepe ilçesinde incelemelerde bulundu, ziyaretler gerçekleştirdi.

Aydıntepe Kaymakamı Bayram Yıldız'ı makamında ziyaret eden Vali Epcim, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Temasları kapsamında daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığına gelen Epcim, personelin yeni yılını tebrik etti.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Yiğit'ten bilgi alan Epcim, pandemi nedeniyle kısıtlamaların yaşandığı dönemde vatandaşların ihtiyacının karşılanmasında jandarma personelinin özveriyle çalıştığını vurguladı.

Epcim, jandarma personelinin her yere ulaştığına dikkati çekerek, "Öyle köyler var ki bir, iki hane. Kışın boşaltılan köyler var. Zor ulaşılan noktalara bile günlük iaşeyi götürdünüz. Çok önemli ve değerli bir çalışmaydı. Ülkemizin pandemi ile mücadelesine önemli katkılar sağladınız. Bunun için de özellikle teşekkür ediyoruz." dedi.

Kolluk birimleri ile vatandaş arasındaki iletişimin hoşgörü temelli olması gerektiğinin altını çizen Epcim, personele çalışmalarında başarı diledi.

Vali Cüneyt Epcim, ilçede yapımı tamamlanan ve hizmete alınması için hazırlıkların devam ettiği Aydıntepe İlçe Entegre Hastanesinde de inceleme yaptı.

İl Sağlık Müdürü İlker Hancı'dan son duruma ilişkin bilgi alan Epcim, Aydıntepe ve Demirözü'ndeki iki entegre hastanesinin Türkiye'nin sağlık alanında kat ettiği mesafeyi gözler önüne serdiğini ifade etti.

Epcim, bu merkezlerin, vatandaşın sağlık hizmetlerinden daha etkin ve verimli yararlanabilmelerine olanak sağlayacağına işaret ederek, pandemi sürecinin zorluklarına rağmen başarıyla hayata geçirilen yatırımların önemli işlevler üstleneceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Cüneyt Epcim Aydıntepe Hisarcık Bayburt Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title