Haberler

Batman'da Evler 'Kafese' Döndü

Batman’da hırsızlık olaylarından bıkan vatandaşlar, evlerinin balkonları ile pencere ve kapılarına demir parmaklıklar takarak, kendilerince önlem almaya çalışıyor.

Batman'da hırsızlık olaylarından bıkan vatandaşlar, evlerinin balkonları ile pencere ve kapılarına demir parmaklıklar takarak, kendilerince önlem almaya çalışıyor. Bu yüzden kentteki neredeyse tüm kapı ve pencerelerde parmaklıklar bulunuyor.

Batman'da yaşanan hırsızlık olayları vatandaşları isyan ettirdi. Hırsızlıklardan bıkan vatandaşlar evlerini neredeyse kafese dönüştürdü. Birçok vatandaş evlerinin balkonları ile pencere ve kapılarına demir parmaklıklar takıp, kendilerince önlem almaya çalışıyor. Bu durum, kentte kötü bir görüntü de oluşturuyor. Vatandaşlardan Serhat Daş, evlerinin balkonları ile pencerelerini pencerelerini demir parmaklıklarla kapadıklarını belirterek, bu durumu görenleri şaşırttığını kaydetti.

Güler Yalçın, demir parmaklı önlem aldıklarını belirterek, "Mahallemizde daha önce çok fazla hırsızlık olayları yaşanıyordu. Biz de bu olayların önüne geçmek için böyle önlem aldık. Evimiz hapishaneye benziyor. Ancak başka çaremiz yok" dedi.

5'İNCİ KATTAKİ EVİNE PARMAKLIK TAKTIRDI

Ahmet Aydın ise evinin bir apartmanın 5'inci katında bulunduğunu belirterek, buna rağmen parmaklık taktırdığını anlattı.

Şakir Artık da balkon ve pencerelerine parmaklık taktığını anlatarak, "Mahallemizde hırsızlık olayları çok fazla yaşanıyor. Bütün mahalle sakinleri evlerini kafes evlere çevirmiş durumda. Bu durum bizi rahatsız ediyor ama yapacak başka bir şey yok" diye konuştu. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batman Politika Güncel Haberler

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title