Haberler

Başkan Acar'dan Önce Nişan Sonra Nikah

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar; eşi Sevgi Acar'la davetli gittiği düğünde, unutulmayacak hoş bir sürprizle karşılaştı.

Marmaris'in dünyaca ünlü turistik İçmeler Beldesi mahallesi turizmcilerinden Sevgi - Eyüp Onat çiftinin 22 yaşındaki kızları Ece Onat ve dünyaca ünlü Marmaris Çam Balı'nın merkezi Osmaniye Köylü, Marmaris Sanayi Sitesi esnaflarındanAlsev - Duran Karademir çiftinin 25 yaşındakioğlu Tolga Karademir'in düğün töreninde; nikah töreni gerçekleşmek üzereyken, bir sürpriz yaşandı ve Evlendirme memuru Zühal Gürbüz, son anda nikahı kıymaktan vazgeçerek, o anda salonda bulunan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'dan nikahı kıyması ricasında bulundu.

Davetlilerin alkışları arasında memnuniyetle görevi kabul eden Başkan Acar; Genç çifti tebrik ederken, yaklaşık 3 ay önce Ece ve Tolga'nın nişan yüzüklerini de kendisinin taktığına dikkat çekti.

YÖRÜK NİNENİN GURURU ECE TORUNU

Pineta Otel'de gerçekleşen düğünde; gelin Ece Onat'ın babaannesi 85 yaşındaki Hatice Onat, mutluluğunu davetlilerle paylaşırken; "Biz Yörük ailesiyiz, torunum Ece aynı benim gençliğim. Bu yaşıma rağmen bu mutluluğu yaşarken, kendi gençliğime döndüm sanki. İnşallah torunumun da torununu göreceğim." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmaris Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title