Haberler

Başbakan Erdoğan, Katar Emiri ile Gazze'yi Konuştu

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, İsrail'in Gazze'yi hedef alan saldırılarıyla ilgili Katar Emiri ile görüştü ve uluslararası toplumun acil girişimlerde bulunması gerektiğini vurguladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'yi hedef alan saldırılarıyla ilgili Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

"İSRAİL SALDIRILARI DURDURULMALI"

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, akşam saatlerinde Antalya Valiliğini ziyareti sırasında, Katar Emiri Şeyh Tamim ile yaptığı telefon görüşmesinde, İsrail'in saldırılarının derhal durdurulması için uluslararası toplumun acil girişimlerde bulunması gerektiğini vurguladı.

Erdoğan ve Şeyh Tamim'in, Gazze'ye yönelik saldırılara son verilmesi gerektiğini ifade ederek, tarafların 2012'deki ateşkese geri dönmelerinin acilen sağlanmasının büyük önem taşıdığını belirttikleri öğrenildi.

Görüşme sırasında Erdoğan'ın, tarafların güvenliğinin ancak adil ve kapsamlı bir barışla sağlanabileceğine de dikkati çektiği belirtildi.

ERDOĞAN'IN TELEFON TRAFİĞİ

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durdurulmasını sağlama amacıyla temaslarda bulunan Başbakan Erdoğan, gün içerisinde Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile de telefon görüşmesi yapmıştı.

Başbakan Erdoğan, bu çerçevede geçen günlerde, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Hamas'ın Siyasi Büro Şefi Halit Meşal, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile de birer telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İsrail Katar Gazze Politika Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500

Yorumlar (12)

MİNİ ANKET.:

ANKET BÖYLE YAPILIR ÇATI ADAYINI DESTEKLEYENLER YEŞİLE AKP VE HDP ADAYINI DESTEKLEYENLER KIRMIZIYA BASSIN

27
5
yanıtYanıtla
NE KOLAY KANDIRMAK:

BOŞŞŞ İŞLER BUNLAR BOŞ. SEÇİM ZAMANI NEDİR BU.. O KADAR TÜRKMEN KATLEDİLDİ HİÇ HABER YAPILDIMI..TÜRK DÜŞMANI TAYYİP..YATIYORUZ ARAP KALKIYORUZ IŞİD..ASLINDA İSRAİLCİYİZ AMA GÖSTERMELİK FİLİSTİNLİ

13
5
yanıtYanıtla
HAHAHY:

WAN NINUT VAN MINUT NE OLDU ISRAIL COR KORKDU

12
3
yanıtYanıtla
YAKUT TAŞLI:

BOŞUNA DEMEMİŞLER HERİFE DÜNYA LİDERİ DİYE: KAÇIRILAN ÇCUKLARI BDP YE, FİLİSTİNİ BM YE, İSRAİLİ ABD''HAVALE, ÜSLENDİĞİ TEK DAVA; AVRO...

10
2
yanıtYanıtla
asabi:

FİİİİİİİİİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ......

6
1
yanıtYanıtla
ali veli konya:

hemen kafa kol girmek lazim.

5
1
yanıtYanıtla
sonmez:

obama abisini nicin aramadi acaba katar mollalikla yonetilen bir ulke onlardan kendi halkina faydasi yoki filistin halkina faydasi olsun sadece cebini dusunurler ayni turkiye gibi

5
1
yanıtYanıtla
DOĞRUYOLDAYIM:

Ula ha katar emirini aramışsın hada kayseri Valisini, katar dediğin emirlik sadece ingiliz sömürgesidir bunlarmı israile göz dağı verip söz hakkı elde edecek, bu olay hakkında görüşme yapılacak sadece bir kaç ülke var mesela Kuba, Viyetnam, Venezuella, İran gibi onlarla görüşmeyede ABD müsade etmez.

3
0
yanıtYanıtla
SIRADAN 1 ANADOLU OCUGU:

KERKUK NEREDE, MOSUL NEREDE , MOSULLU COCUKLAR UCUN TOKULECEK GOZ YASLARI NEREDE ? CESARET NEREDE ,ALDIGIN ,KAYTARMAQA CESARETIN CATMADIQI ''''I S R A I L C E S A R E T MEDALYOSU NEREDE SOZDE LIDER adam ?

2
0
yanıtYanıtla
ALAADDİN:

SAVAŞ GEMİLERİNE MISIR BAYRAĞI ÇEK YOLLA İSRAİLİN KARŞISINA TEL AVİVE TOP ATIŞI SERBEST DE. TEL AVİVİ BOMBALAYIN.İ SRAİLDE MISIRI BOMBALASIN..SİSİ İLE ŞARON SAVAŞŞIN. ZATEN İKİSİNİDE SEVMİYORUZ.SENDE KENARDAN SEYRET.BU İŞLER ANCAK BÖYLE HALLOLUR.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title