Haberler

Başar: "Dernekleri Proje ve Yönetime Ortak Edeceğiz"

Güncelleme:

Tüm derneklere proje ve hizmet önerisi yapın çağrısı yaptı.

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Dr.Reşat Başar, bir taraftan esnaf ziyaretlerine devam ederken, diğer taraftanda derneklerle buluşmaya devam ediyor. Başar, Körfez, Sivas İmranlı Kapıkaya Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Körfez Yavuz Selim Mahallesi'ndeki dernek binasına giden Başar'ı Sivas İmranlı Kapıkaya Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanı  Cavit Dağdeviren ve dernek üyeleri karşıladı. Başar'a CHP ilçe başkanı Mehmet Miroğlu'da eşlik etti.

HEM YÖRE HEM KENT KÜLTÜRÜ

Gerek sendikalar, gerek odalar gerekse de yöre dernekleri, demokratik mevziler ve demokrasinin renkleridir. Yöre dernekleri ortak kültür elçileridir. Ayrıca kent kültürüne de en büyük desteği sağlayacak organizasyonlardır. Bu yüzden, göreve geldiğimizde öncelikle tüm demokratik kitle örgütlerine hem gereken değeri verecek hem de imkanlar sunacağız. Birlikte yaşadığımız Körfez'e katkılarını sağlayacak kanalları mutlaka açacağız. Projelerimizi uygulamadan önce onların önüne de sereceğiz. Elbette tüm derneklerimizin kapısını çalacağız ama buradan da hepsinden proje katkısı, önerisi beklediğimi duyurmak istiyorum"dedi.

DERSİMİZİ ÇALIŞIP, HAZIRLIĞIMIZI YAPTIK

Körfez'in hergün baştan sona gezdiğini, her bölgenin sorunlar haritasını çıkardığını, bizzat yaşayanlardan yapılacak hizmetlere ilişkin hizmet önerileri aldığını ifade eden Prof. Dr. Başar, "Körfez'e gerçekten el atacağız. Çünkü, her tarafımız dökülüyor. Ne yazik ki yaşanabilir kent diyemiyoruz. İnsanların zorunlu yaşadığı bir yer olmuş. Ne öncelik, ne gelecek hedefi ne de vizyon var. Bunun için iyi hazırlandık, dersimizi iyi çalıştık. İstediğimiz bize destek olunması ve fırsat verilmesidir."diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kapıkaya İmranlı Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title