Haberler

Bankoğlu Devrek'te incelemelerde bulundu

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u makamında ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u makamında ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Devrek Belediyesi'nin halka güzel hizmetler sunduğunu ifade eden Aysu Bankoğlu, "Devrek Belediyesi de geceli gündüzlü, dur durak bilmeden Çetin Başkanımızın başkanlığında halkımıza güzel hizmetler sunuyor. Bu halkımız tarafından olumlanan bir tutum. Ben de kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kendilerini ziyareti nedeniyle mutlu olduğunu belirterek teşekkür eden Başkan Çetin Bozkurt, milletvekili Bankoğlu'na ziyareti anısına bir Devrek bastonu hediye etti.

Daha sonra pazaryerindeki köylü pazarını gezen Bankoğlu ve Başkan Bozkurt, onlarla sohbet ederek, bol kazançlar diledi. Buradan da, Devrek Merkez Dedeoğlu ve Çolakpehlivan Köyleri Kalkınma Kooperatifi'ni ziyaret eden Bankoğlu ve Bozkurt, Kooperatif Başkanı Saniye Uysal'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Uysal, üretimlerinin tamamen yerli ve bölge ürünleri olduğunu dikkati çekerek, tarımsal üretim de oldukça yol aldıklarını, bu anlamda da Devrek'i ülke ve dünyaya tanıttıklarını söyledi.

Milletvekili Bankoğlu ile Başkan Çetin Bozkurt daha sonra Bastoncular Çarşısı'na geçerek buradaki baston ustalarına kolaylıklar ve bol kazanç dileğinde bulundular. Bankoğlu, baston tezgahına geçerek baston yaptı. Bastonun yapımı konusunda baston ustalarından bilgi aldı.

CHP'li Bankoğlu ve beraberindekiler Bartın'a gitmek üzere Devrek'ten ayrıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aysu Bankoğlu Çetin Bozkurt Milletvekili Devrek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (1)

Kazim Bulazar:

Devrek toki,yi gelistirmeyi ve yol ulasimini modernlestirmeyi,ayakta yolculuk yasaklamayi,je duraklarinin Park yeri degil ,amacina uygun planlamayi unutmayin lütfen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title