Haberler

Aydın'da 80 Aranan Şahıs Yakalandı

Güncelleme:

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Motosikletli Yunus Timleri tarafından yapılan çalışmalarda, aralarında 24 yıl hapis cezası bulunan toplam 80 aranan şahıs yakalandı. Operasyonlarda silahlar, uyuşturucu maddeler ve çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve Motosikletli Yunus Timleri tarafından son günlerde yapılan çalışmalarda aralarında 24 yıl hapis cezası bulunan, toplam 80 aranan şahıs kıskıvrak yakalandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri halkın huzur ve güvenini sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve Motosikletli Yunus Timleri son günlerde yaptıkları çalışmalarla göz doldurdu. Edinilen bilgiye göre ekipler yaptıkları çalışmalarda; aralarında hırsızlık suçundan 24 yıl cezası olan E.D, yine hırsızlık suçundan 15 yıl cezası olan V.Y, Silahla tehdit suçundan 12 yıl cezası olan U.E, uyuşturucu madde suçundan 10 yıl cezası olan T.G ile birlikte toplam 80 aranan şahsı kıskıvrak yakaladı. Yapılan uygulamalarda; 6 adet ruhsatsız tabanca, 112 adet fişek ve toplam 24 şahıstan değişik miktarlarda narkotik maddeler ele geçildi. Öte yandan 1 adet çalıntı motosiklet de bulundu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Motosiklet Aydın Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title