Haberler

Avcılar'da Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu madde sattıkları ve kullandıkları iddiasıyla yakalanan 6 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Avcılar'da düzenlenen operasyonda uyuşturucu sattıkları ve kullandıkları iddiasıyla yakalanan 6 şüpheliden 1'i tutuklandı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve uyuşturucu kullandıkları iddia edilen kişileri yakalamak amacıyla Avcılar'da bir eve baskın düzenledi.

Operasyonda Nafiz Ç. (43), Musa S. (31), Yakup B. (49), Hülya T. (22), Fatma Seda K. (32) ve Yaşar Aydoğan B. (30) gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 292 gram kokain, 98 gram eroin, kokaini sertleştirmekte kullanılan bir miktar amonyak, hassas terazi, uyuşturucu paketlenmesinde kullanılan 60 poşet, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 735 lira ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden Nafiz Ç. tutuklandı. Yakup B. ve Hülya T. hakkında adli kontrol kararı verilirken, diğer 3 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul Avcılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title