Haberler

Atlasjet'ten Butik Otel Konforunda Uçuş

Güncelleme:

Atlasjet Havayolları'ı İstanbul ile Muğla'nın Bodrum İlçesi arasında yolcularına butik otel konforunda uçuş sağlıyor.

Atlasjet Havayolları'nın Milas- Bodrum ile Dalaman Havalimanları Bölge Müdürü Levent Sunguroğlu (50), karşılıklı olarak İstanbul ile Muğla'nın Bodrum İlçesi arasında butik otel konforunda uçuş yaptıklarını belirtip, bu yılın sonuna kadar 200 binin üzerinde yolcu taşımayı hedeflediklerini söyledi.

9 yılı Atlasjet'te olmak üzere çeşitli havayollarında 23 yıldır yöneticilik yapan evli, bir çocuk babası Levent Sunguroğlu, Milas ile Bodrum arasında adete mekik dokuyor. Milas-Bodrum ve Dalaman Havalimanları'nda, 5'i idari, 12'si teknik toplam 17 personel ve 16 uçaklık filo hizmet verdiklerini belirten Sunguroğlu, Bodrum- İstanbul-Bodrum arasında geçen yıl 200 bine yakın yolcu taşıdıklarını söyledi. Bu yıl bu rakamın 200 bini geçmesini beklediklerini vurgulayan Sunguroğlu, 'Milas-Bodrum ve Dalaman Havalimanları'nda standartların çok üzerinde yolcularımıza hizmet veriyoruz. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHML) verdiğimiz hizmetin kalitesinin artmasında emeği çok büyük. Sadece Milas- Bodrum Havalimanı'nda yolcuların uçaktan iniş anında körük bulunmaması ciddi bir sıkıntıya neden oluyor. Yolcular ya yürüyerek ya da otobüslerle taşınıyor buda önemli bir zaman kaybına neden oluyor. Ancak bu sorunun 2014 yılının sonuna kadar çözüleceğini öğrendik, memnuniyet duydukö dedi.

'Bodrum Yolcusu Rahat ve Rehavet İçinde'

Konturlardaki personelden, pilot ve hosteslere ve ücretsiz servis şoförlerine kadar tüm Atlasjet personelinin güleryüzlü, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve deneyimli personelden seçildiğini belirten Sunguroğlu, 'Başlangıç noktasından en son varış noktasına kadar müşterimizi memnun etmek için ne gerekiyorsa yapmak zorundayız. Çünkü tatil yörelerinde havayolunu tercih eden yolcular, çok rahat ve rehavet içinde olan bir profil çiziyor. Bu da zaman zaman sıkışıklıklara ve zaman darlığına neden oluyor. Son anda uçağa yetişmek isteyenler gelirken değil geldikleri noktada sıkışınca gergin anlar yaşanabiliyor. Ancak personelimiz tecrübesi ile bu sıkıntıları da kolayca aşabiliyor. Atlasjet, olarak müşteri profilimiz hep elit seviyede ve zamanı çok önemli olan bir grafik çizdiği için çok fazla sıkıntı yaşamıyoruz. Çünkü konuklarımızı butik otel konforunda uçurmayı ve ulaşacakları noktaya götürmeyi başarıyoruz. Yolcu memnuniyetimiz olmazsa olmaz kurallarımızın başında gelmektedir. Bu nedenle ücretsiz servis ve ikram, on time kalkış (zamanında kalkış) hosteslerimizin davranışlarından sıklıkla övgü dolucu sözler ve tepkiler alıyoruz diye konuştu.

'Beni de Alın' Diye Bağıran Yolcu Var'

Sunguroğlu, uçağa geciken bir yolcuyla ilgili bir anekdotu ise şöyle anlattı'2009 yılında Dalaman Havalimanı'nda, uçağın kapılarını kapatıp piste çıkmak için hareket ettiği sırada, geç gelen bir erkek yolcu, açık kapıdan aprona fırlayıp, el kol hareketleri ile 'Beni de alın beni de alın' diye bağırmıştı. Yolcunun uçağın önüne doğru koşmasıyla, korkulu anlar yaşanmıştı. Havacıcılığın çok ciddi titizlik isteyen bir iş olduğunun da altını çizen Sunguroğlu, ancak bazen böyle traji komik olaylarla da karşılaşılabiliyor dedi. Sunguroğlu, önümüzdeki yıldan itibaren Ankara-Bodrum-Ankara uçuşlarının yapılması için hazırlıkların sürdüğünü de kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atlas Jet İstanbul Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title