Haberler

Atama Bekleyen Mühendisler Eylem Yaptı

Güncelleme:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan atama bekleyen mühendisler Ankara'da eylem yaptı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan atama bekleyen Gıda, Su Ürünleri, Ziraat, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri, Veterinerler ile Teknikerler 19 Mart 2015 Perşembe günü Çankaya'daki Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı'nda basın açıklaması yaptılar.

Karla karışık yağmur altında gerçekleştirilen basın açıklamasında grup üyeleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in maskelerini takarak, kadro verme tartışmalarını temsili olarak canlandırdılar. Boyunlarına ilmek geçiren grup, "Gıda mühendisi Güvenilir gıdanın ve Sağlıklı yaşamın güvencesi", "Gıda denetimleriyle alınacak 1 önlem, 1000 tedaviden üstündür", "Avrupa'yı balığa doyurdular, mühendisi kadrosuz bıraktılar",

"Adil atama adil kontenjan bekliyoruz", "Ziraat mühendisiyim inşaat işçisi oldum. Hayal'im değildi gerçek oldu." yazılı pankartlar taşıdılar. Grup tarafından okunan basın açıklamasında, Bakanlığın boş bulunan kadroları için acil olarak atama yapılması istendi.

Grubun açıklamasına CHP Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Yusuf Songül ve Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özden Güngör katılım sağladı.

Çankaya

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Mehmet Şimşek Çankaya Eğitim Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (7)

Hakan:

Sıra artık gıda mühendislerinde. . Daha fazla gözardı edilmeyeceğiz!

4
1
yanıtYanıtla
İssizmobilWeb@haberler.com:

2010 da cikan yasayla bizleri ozelde de magdur ettiler. Ziraat ve veterinerlik mezunlari gectigimiz yillarda kpss 60 puanlari gorduler, biz gida muh.leri hicbir zaman bu puanlari goremedik. Mehdi eker sira metropollerde dedi, sira gidacilarda dedi ama soyledigi lafta kaldi. Laflarinin arkasinda dursunlar bakanlar...

2
3
yanıtYanıtla
İŞSİZ ZİRAAT MÜHENDİSİ:

GTHB ''NİN 20265 BOŞ KADROSUNA ATAMA BEKLİYORUZ. BİZİM DE SESİMİZİ DUYUN ARTIK. ATANMAK İÇİN İLLA ÖĞRETMEN Mİ OLMAMIZ GEREKİYOR?!

5
0
yanıtYanıtla
gıda mühendsi:

gıda mühendisleri atama bekliyor. . gıda terörü durdurulmalı

3
1
yanıtYanıtla
ZeynepmobilWeb@haberler.com:

Biz laborant ve veteriner saglik teknikerleri kadro istyoruz .Her alimda kadro sayimiz sifir .Biz bu bolumu bosuna mi okuduk .Baslangic en az 1000 kadro verilsin

1
0
yanıtYanıtla
ELİF NAZ:

GİDA MÜHENDİSLERİ ZOR DURUMDA SAYIN BAKANIM DUY SESİMİZİ SEÇİM YAKLAŞIYOR MUHALEFET DAHA ÇOK İLGİLENİYOR KONU İLE İLGİLİ . OY VERDİGİMİZ AKP NEREDE SEÇİMLER YAKLAŞIYOR BİR DÜŞÜNÜN GIDAV MÜHENDİSİ ATAMALARINI ARTIK

0
0
yanıtYanıtla
ZOOTEKNİST GÖKHAN:

2013 de maliye-tarım bakanlıkları arasında buhar olan 6 bin atama talebi, 2015 de mecliste dile getirilen ancak sonra inkar edilen yalanlanan 2 bin atama talebi. . . Bizi de duyan birileri olur elbet.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title