Haberler

Aref, Kendisini Isıran Yılanın Bir Gözünün Kör Olduğu ve Hasta Olduğunu Açıkladı

Güncelleme:

Antalya'da, önceki gün kobra yılanı tarafından ısırılan illüzyonist Aref Ghafouri, bir Suriyeli tarafından yaklaşık 1,5 yıl önce kendisine verilen bir gözü kör, hasta ve yaralı nadir rastlanan bir yılan tarafından ısırıldığını söyledi.

Kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra özel bir uçakla Mısır'a gönderilen illüzyonist Aref Ghafouri'nin tedavisi sürüyor. Aref, tedavi gördüğü hastanede olayın nasıl meydana geldiğini anlattı. Aref, bir Suriyeli tarafından yaklaşık 1.5 yıl önce kendisine verilen bir gözü kör, hasta ve yaralı nadir rastlanan bir yılan tarafından ısırıldığını söyledi.

YILAN ISIRDIKTAN SONRA VÜCUDU UYUŞMAYA BAŞLAMIŞ

Çok hareketsiz duran, öldüğünü zannettiği yılanı, bakımı için kafesinden çıkardığını ve yıkadığını anlatan Aref, kafesine geri koyduğu sırada yılanın birden geri döndüğünü ve sağ kolundan ısırıldığını kaydetti. Zehri ağzıyla emerek çıkarmaya çalıştığını ve bir bez parçasıyla kolunu ısırığın üst tarafından sıkıcı sardığını anlatan Aref, hemen arkadaşlarına haber verdiğini ve kısa bir süre sonra ise vücudunun uyuşmaya başladığını söyledi.

Aref, Kendisini Isıran Yılanın Bir Gözünün Kör Olduğu ve Hasta Olduğunu Açıkladı

PANZEHİR SADECE MISIR'DA VAR

Evden çıkarken yılana baktığını belirten Aref, "Çok yaşlı bir yılandı. Sanrım öldü. Bir iki hastaneye gittik. Son olarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittik. Beni ısıran yılan sadece Mısır, Suriye ve Suudi Arabistan'da doğada yaşıyor. Fransa ve Suudi Arabistan'da da panzehir üretiliyordu. Son üç senedir bu yılanın panzehri dünyada sadece Mısır'da var. Mısır'da da çok az bulunuyor. Bu nedenle Mısır'a gelme kararı aldık. En hızlı şekilde Mısır'a gelmek için ambulans uçak ayarlandı" dedi.

Aref, Kendisini Isıran Yılanın Bir Gözünün Kör Olduğu ve Hasta Olduğunu Açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500

Yorumlar (35)

Ümit:

Lan smisim Arefini kac gündür bunun haberi bu kimki.Birde yilanin gözü körmüs kulagi sagirmis.yasi bilmem ney bu ne lann.Habermi bu.Ozaman haberi niye okudun diyeceklere haberi okumadim bile basligini gördüm yetti.Banane

7
1
yanıtYanıtla
wwwwww:

Yurdumun İnsani Bir Göçmen Aref Kadar etmiyor Ne hastalarımız var tedavi bekleyen adamı yılan ısırdı ölmesindiye mısıra gönderdi sağlık bakanlığı bizim milletimiz ölse dönüp bakmazlar vay arkadaş . . .

7
0
yanıtYanıtla
Temelist:

Öl artık öl. Haberleri boşu boşuna işgal etme. Seni görmekten bıktık. Öl artık ööööööllllllllllll...

3
4
yanıtYanıtla
cabbar:

talihsiz bedevi yi çölde kutup ayısı öpermiş. . . bunuda kör ve hastalıklı yılan öpmüş. . . evladım. . . üzüldüm lakin. . . hakettmişşin kahraman olacam derken. . . zer-zevat oldun. . . bir daha bilmediğin işlere girme. . . ne işin var senin kobralarla. . . timsah falan dene. . yahu. . . . . . . hulloooğğğğ

6
1
yanıtYanıtla
ahmet:

aynı sekilde normal bir vatandaş için yapılıyomu bu yapılanlar

7
0
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

Nedir bu eski yeşilcam filimi gibi yılan hem kör hem hasta sonra bir yönetmen geliyor yılana diyor seni meşhur edecem tam meşhur edeceken yılan yılanlığını yapıyor

6
1
yanıtYanıtla
davarkıro:

sus la keko

yanıt2
yanıt1
Diyarbakırlı:

DAVARKIRO babeteye benamus quçikzorunamı giti Davarkıro rumuzlu Rahmetli İsmail dumbülü sahneye çıkıyor senin gibi adamın biri sahneye salatalık atıyır İsmail dumbülüde salatalığı alıyor diyorki beyefendi kartvizitinizi düşürdünüz seninde kartvizitinde DAVARKIRO yazıyor

yanıt1
yanıt0
Araz:

Bak koçum biz Türkler deriz ki ''Yılanın kafasını ezeceksin'' beslemekte nedir.

6
0
yanıtYanıtla
MANTIĞIN BİTTİĞİ YERDEN SELAM OLSUN:

Yılan Öldü. . . Aref Yaşıyor. . . ?

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title