Haberler

Antalya'da Karavana Çevrilen Midibüs Alev Alev Yandı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir midibüsün yanması sonucu içerisinde bulunan bir kişi feci şekilde yanarak hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, kişi yangını söndürmeye çalışırken alevlerin hızla yayıldığı belirtildi. Olay yerinde yapılan incelemede, cesedin yanında bir yangın tüpü bulundu.

Antalya'da karavana çevrilen midibüste feci ölüm

Alev alev yanan araçtan 1 kişinin cesedi çıktı

Araç içinde yapılan incelemede cesedin hemen yanında yangın tüpü olduğu öğrenildi

ANTALYA - Antalya'da karavana çevrilen midibüs alev alev yandı, araçtaki bir kişi feci şekilde yanarak can verdi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre midibüsteki kişinin en son alevleri söndürmeye çalıştığı belirtilirken, polisin araç içerisinde yaptığı incelemede de cesedin yanında yangın tüpünün olduğu öğrenildi.

Olay, saat 14.30 sıralarında Kepez ilçesi Santral Mahallesi Batı Çevreyolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 48 AKA 410 plakalı içi karavana çevrilen midibüsün yandığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan aracı söndürürken, araç içerisinde 1 kişinin cansız bedeniyle karşılaşıldı. Çevredeki görgü tanıklarının sözlü ifadesine başvuran polis, midibüsteki kişinin alevleri yangın tüpüyle söndürmeye çalıştığını bu sırada yangının bir anda yayıldığı bilgisine ulaştı. Araç içerisinde yapılan incelemede de araçta iki yangın tüpü olduğu ve birisinin cesedin hemen yanında olduğu öğrenildi.

Kimliği henüz belirlenemeyen ceset, savcı incelemesi ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kimlik tespiti ve otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Kepez Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title