Haberler

Antalya Anne Acısını Yaptırdığı Dövmelerle Unutmaya Çalıştı

Anne acısını yaptırdığı dövmelerle unutmaya çalıştıANTALYA'nın Manavgat ilçesinde tatil yapan İngiliz turist Paul Allen (59), tüm vücudunu kaplayan dövmeleriyle ilgi odağı oldu.

Anne acısını yaptırdığı dövmelerle unutmaya çalıştı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde tatil yapan İngiliz turist Paul Allen (59), tüm vücudunu kaplayan dövmeleriyle ilgi odağı oldu. Allen, 10 yıl önce annesini kaybettiğini, üzüntüsün vücuduna dövme yaptırmaya başladığını söyledi.

Side turizm bölgesinde 5 yıldızlı bir otelde kız arkadaşıyla tatil yapan Paul Allen, bütün vücuduna yaptırdığı dövmelerle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Kol, bacak ve vücudunun tamamının yanı sıra yüzü ve başının tamamı da yaptırdığı renkli dövmelerle kapılı olan Paul Allen, 10 yıl öncesine kadar vücudunda hiç dövme bulunmadığını söyledi. 2008 yılında annesinin kaybettiğini anlatan Allen, annesinin acısını unutmak için bir arkadaşının önerisiyle vücuduna dövme yaptırmaya başladığını söyledi. Dövme yaptırdıkça bir rahatlama hissi duyduğunu kaydeden Paul Allen, Geçen 10 yılda ellerim ve ayaklarım dahil vücudumun her yerine dövme yaptırdım dedi.

Antalya'ya kız arkadaşının önerisiyle ilk defa tatile geldiğini belirten Paul Allen, Side'yi sevdiğini söyledi. Sadece 5 günlük bir tatil yapabildiklerini anlatan Allen, Apollon Tapınağı, antik tiyatro, müze ve diğer yerleri gezdiğini, alışveriş yaptığını belirtti. Dergi ve broşürlerden Antalya'da gezilecek çok fazla yer olduğunu gördüğünü belirten Paul Allen, gelecek yıl tatillerini yine burada yapacaklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manavgat Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title