Haberler

Annesini Bıçakla Öldüren Şizofren, Film Gibi Operasyonla Yakalandı

Güncelleme:

Bursa'da, şizofreni hastası olan ve tedavi gören Selçuk Bakıryapan, annesini bıçakla öldürdü. Genç polislere kapıyı açmayınca, itfaiye merdiveniyle operasyon düzenlendi.

Bursa'da annesini bıçakla öldüren genç, kendisini de keserek ağır yaraladı. Annesi ve kardeşinden haber alamayan ablanın polise ihbarıyla ekipler operasyon yaptı.

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi Baş Sokak'ta meydana geldi. 39 yaşındaki Selçuk Bakıryapan, birlikte yaşadığı 67 yaşındaki annesi Muazzez Bakıryapan'ı dün gece 23.00 sıralarında defalarca bıçaklayarak öldürdü.

KENDİSİNİ DE YARALADI

Kendisini de bıçak ve falçata ile yaralayan Selçuk Bakıryapan'dan sabah saatlerinde yakınları haber alamadı.

POLİSLERE KAPIYI AÇMADI

Ablası, anne ve kardeşine ulaşamayınca polise ihbarda bulundu. Ekipler eve geldiğinde Selçuk Bakıryapan polislere kapıyı açmadı. Şahsın kendisini bıçakla yaraladığı ve kan kaybettiği belirlendi.

İTFAİYEDEN YARDIM İSTENDİ

Polis hemen ambulans ve itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen merdivenli itfaiye aracıyla birinci kattaki evin balkon camı açılarak içeri girmeye çalışıldı.

GENÇ ADAM İKNA EDİLEMEDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü dedektifleri, önce balkona yaklaşan ve yaralı halde olduğu için bitkinleşen Selçuk Bakıryapan'ı ikna etmeye çalıştılar. Genç adam kapıyı açmadı ve ikna edilemedi.

BİBER GAZIYLA İÇERİ GİRDİLER

Bunun üzerine biber gazıyla ekipler içeri girip genç adamı etkisiz hale getirdiler. Yapılan incelemede 2 çocuk annesinin de bıçaklanarak öldüğü tespit edildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Kan kaybından dolayı bayılan ve göğsünü ağır yaralı olan Selçuk Bakıryapan ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yakınları ise acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldular. Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

DEHŞET ANLARINI ANLATTI

Ailenin üst kattaki komşusu İsmail Varol, dün gece 23.00 sıralarında çığlık sesi duyduğunu belirterek, "Dün gece sesleri duyunca başka komşumuz olan çocukların sesi zannettim. Bir süre sonra ses kesildi. Ancak fark edemedik. Sabah kalabalığı görünce anladım. Babası Salih Amca iki yıl önce vefat etmişti. Annesiyle kalıyordu. Psikolojik rahatsızlığı vardı. Sürekli tedavi oluyordu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Recep:

Bu hastaları idam etmek gerekiyor

0
8
yanıtYanıtla
Recep:

Şizofreni hastaları hep böyle öldürüyorsa, idam edilsin. bir hastayı iyileştireyim diye 10 kişiyi feda mı edelim. Yani sağlıksız insana yaşam hakkı vereceğiz diye sağlıklı insanlarımı kaybedelim. kafasına sık kurşunu mesele bitsin

2
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

grzkalı çapanoğlu bu bir hastalık ;onun kontrolu dışında. . . ama sen gerizkalılığını kontrol edebilirsin. ben de bir şizofroni hastası yakınıyım.

1
1
yanıtYanıtla
Merve61:

Sonuçta hasta bu evlat. Sonuç ne olur acaba. Allah yardimcisi olsun..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title