Haberler

Altay, Bandırmasporlu Futbolcuları Topladı

TFF 2'inci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay, 2015-16 sezonunda 2'inci Lig'de Bandırmaspor formasıyla Play-Off şampiyonu olarak 1'inci Lig'e yükselen takımdan 5 futbolcuyu kadrosunda bulunduruyor.

TFF 2'inci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay, 2015-16 sezonunda 2'inci Lig'de Bandırmaspor formasıyla Play-Off şampiyonu olarak 1'inci Lig'e yükselen takımdan 5 futbolcuyu kadrosunda bulunduruyor. O dönem Bandırma'da kupa kaldıran forvet Murat Uluç ve sağ bek Necdet'i geçen sezon renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, bu sezon da aynı takımdan sol bek Serkan Sözmen ve forvetler Muharrem Ozan Cengiz ile Doğan Karakuş'u transfer etti. Bandırma'yı bir üst lige çıkardıkları 2015-16 sezonunda Doğan 11, Murat Uluç 8, Muharrem Ozan ise 6 gol attı.

Sportif Direktör Özden Töraydın, bu hamleleri bilinçli yaptıklarını belirterek, "Kadromuzu yine birbirini iyi tanıyan isimlerden oluşturduk. Saha içinde olduğu gibi saha dışında da çok iyi bir uyum içindeler. Geçen sezon 3'üncü Lig'de bu stratejinin faydasını gördük. Tekrar başarılı olacağımızı düşünüyorum" dedi. Altay, transfer döneminin başlarında yine Bandırmaspor'da kupa sevinci yaşayan kadrodan kaleci Ali Türkan'a talip oldu, ancak kulübü deneyimli file bekçisini bırakmadı. Öte yandan İzmir ekibi, Kahramanmaraş deplasmanı hazırlıklarını eksiksiz sürdürdü.

İBRAHİM AKIN ZOR

Altay'da ilk 2 haftanın yıldızı İbrahim Akın'a nazar değdi. Kahramanmaraşspor deplasmanında 80'inci dakikada ağrıları nedeniyle oyundan alınan deneyimli futbolcunun cumartesi günü İzmir'de oynanacak Şanlıurfaspor maçında forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor. Teknik heyetin, durumu ciddi olmamasına rağmen, daha ağır bir sakatlığa yol açmamak için riske girmek istemediği ancak yine de kararı tecrübeli futbolcuya bırakacağı belirtildi. İbrahim Akın ilk 2 maçta 2 gol kaydetti.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Uluç Bandırma İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title