Haberler

AirTies, Girişimcilerle Tekno Girişim Deneyimlerini Paylaştı

Güncelleme:

AirTies,Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası'nın düzenlediği yeni iş geliştirme programına katılan, Kral Abdullah Bilim ve Teknoloji Üniversitesi doktora öğrencileri ve öğretim görevlilerine inovasyona dayalı ürün geliştirme deneyimlerini aktardı.

Gelişmiş kablosuz çözüm teknolojilerinin önde gelen firması AirTies, Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası tarafından düzenlenen yeni iş geliştirme programına katılan Suudi Arabistan, Kral Abdullah Bilim ve Teknoloji Üniversitesi girişimcilerini ağırladı. İş fikirleri yatırım almış ve bu iş fikirlerini ticarileştirmek üzere çalışmaya başlayan doktora öğrencileri ve öğretim görevlilerinden oluşan grup, Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası iş geliştirme programı kapsamında bölgesel en iyi uygulama örneği olarak AirTiesAr-Ge Merkezi'ni ziyaret etti.

"AirTies, tekno girişim alanındaki tecrübelerini yeni girişimcilerle paylaşıyor"

AirTies Genel Müdürü Phillipe Alcaras, İnsan Kaynakları'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Yoğurtçugil ve Ar-Ge Genel Müdür Yardımcısı Müjdat Pakkan ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, girişimciler ile yeni girişim şirketinin kurulum ve büyüme süreçleri ile ilgili deneyimler paylaşıldı. AirTies'ın kuruluş sürecinde izlenen yol ve büyümenin ana motoru olan Ar-Ge sürecinin yönetimi ile ilgili bilgiler verildi. Girişimciler, AirTies'ın 10 yıl içerisinde 'yeni girişim' şirketinden, teknoloji alanında bir dünya oyuncusu haline gelişinin de hikayesini dinlediler.

Özellikle AirTies'ın inovasyona dayalı ürün geliştirme konusundaki uzmanlığından faydalanmak isteyen girişimciler, Ar-Ge merkezine yaptıkları ziyarette AirTies mühendislerinin deneyimlerini dinleme fırsatı buldular. Ayrıca kablosuz teknoloji alanında dünyadaki yeni trendler ve AirTies'ın konuyla ilgili gelecek öngörüleri ile ilgili merak ettikleri soruların yanıtlarını aldılar.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Suudi Arabistan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title