Haberler

Ahmet Çınar Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde TKP MANİSA büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Çınar oldu.

31 Mart seçimlerinde TKP MANİSA büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Çınar oldu. TKP adayı Ahmet Çınar, MANİSA büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? MANİSA büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan TKP MANİSA büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Çınar ile ilgili seçim sonuçları ve MANİSA büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. TKP MANİSA büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Çınar oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte MANİSA büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. MANİSA aday yarışı ve MANİSA seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

MANİSA Seçim Bilgileri

  • MANİSA büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 3.674 olduğu belirlendi.
  • MANİSA büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 3.674 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • MANİSA büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 88,53 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • MANİSA büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 1.054.034 olduğu belirlendi.
  • MANİSA büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 933.160 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

TKP MANİSA Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çınar Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde TKP MANİSA büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Ahmet Çınar, MANİSA yarışında % 0,33 oranında aldığı oy ile 9'nci oldu. Ahmet Çınar toplamda 2.891 adet oy sayısına ulaştı.

Ahmet Çınar Kimdir?

Ahmet Çınar seçim sonuçları

Manisa'da doğdu. Ali Rıza Çevik İlkokulu ve ardından Manisa İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde eğitim gördü. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun oldu.
Çeşitli gazete, dergi, haber ajansı, televizyon ve radyolarda çalıştı. 2008-2011 yılları arasında soL Haber Portalı'nda "Manisa Yazıları" başlıklı analiz yazıları yazdı. Halen soL Haber Portalı'nda gazetecilik yapıyor.
Ahmet Çınar, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde TKP'den Manisa Belediye Başkan Adayı oldu.

TKP MANİSA büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Çınar Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title