Haberler

Ağrı’da Valilik Kupası Halk Oyunları Yarışması Sona Erdi

İl Milli Eğitim Müdürüne Sarılan Kız Öğrenci Ağladı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2010-2011 eğitim öğretim yılı ilk ve orta öğretim okulları ile yaygın eğitim kurumları arası geleneksel ve stilize dallarında 'Valilik Kupası Halk Oyunları Yarışması' yapıldı. Vali Kutlu Aktaş Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya katılan tüm okulların, müzik eşliğinde seremoni gösterisi yapmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Numan Aktaş yaptıktan sonra, il ve ilçe genelinden ilk ve orta öğretim ile yaygın eğitim kurumlarından 30 halk Oyunları ekibinin katıldığı yarışmaya geçildi. Geleneksel ve stilize dallarında, ilköğretim, ortaöğretim ve yaygın eğitim kurumları arasında gerçekleşen yarışmayı Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş izledi. Geleneksel ve stilize dallarında, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde ekipler arasında büyük çekişme yaşandı. Stilize ve geleneksel kategorilerinde yapılan yarışma sonunda, geleneksel minik kategorisinde Doğubayazıt Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, geleneksel yıldızlar kategorisinde Ağrı Merkez İstiklal İlköğretim Okulu, geleneksel gençler kategorisinde Ağrı Merkez Hayrettin Atmaca Lisesi ve geleneksel yaygın eğitim kurumlar kategorisinde Ağrı Merkez Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü birinci oldu. Stilize minik kategorisinde, Ağrı Merkez Kaymakam Özgür Azer Kurak İlköğretim Okulu, stilize yıldızlar kategorisinde Ağrı Merkez Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu, stilize gençler kategorisinde Tutak Lisesi ve stilize yaygın eğitim kurumlar kategorisinde Ağrı Merkez Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü birinciliği elde etti. Valilik Kupası Halk Oyunları Yarışması'nda dereceye giren takımlara kupalarını, Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Numan Aktaş verdi. Bu arada, ödül töreninde sonra salonunun koridorunda, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz'a sarılan bir öğrenci ağladı. Ağlayan öğrenciyi teselli eden İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, "Yarışmalarda kaybetmek ve kazanmak da her zaman vardır. Biz yer yıl valilik kupası halk Oyunları yarışmaları yapıyoruz . Seneye iyi çalışarak birinci olursunuz." dedi. Yılmaz, ağlayan öğrenciyi güldürdükten sonra ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title