Haberler

Adnan Yılmaz Sahada Tam Gaz

Güncelleme:

Adnan Yılmaz, seçim turlarını ilçenin mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam ediyor.

"Çiğli Proje Zengini Olacak"

Çiğli yerel siyasetinin etkili ismi AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, seçim turlarını ilçenin mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam ediyor. Kendi dönemlerinde Çiğli'nin proje zengini olacağını söyleyen Yılmaz, "İlçenin bütün sorunlarını çözeceğime söz veriyorum" dedi. Çiğli Evka 5 Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz'a eşlik eden AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ise "Çiğli'nin geleceğini kendine dert edinen çalışkan, pırıl pırıl bir başkan adayımız var. Çiğli halkının tercihini Adnan Yılmaz'dan yana yapacağına inancım sonsuz" diye konuştu.

Çiğli'nin en iddialı belediye başkan adayı olan AK Partili Adnan Yılmaz, ilçeyi karış karış gezerek 30 Mart seçimleri öncesi seçmenle temasını iyice arttırdı. Önceki gün AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema'yla Çiğli Evka 5 Mahallesi'nde temaslarda bulunan deneyimli siyasetçi, esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların ilgiyle takip ettiği Adnan Yılmaz, kendi dönemlerinde Çiğli'ye yapacağı projelerinden bahsetti.

PROJE YAĞACAK

Çiğli Anadolu Caddesi'nde düzenlemeler yapılacağını söyleyen AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, bu sayede Çiğli'nin trafik sorununa da kökten çözüm bulacaklarını söyledi. 5 yıllık dönem içerisinde Çiğli'ye havaalanı kazandıracaklarını ifade eden Yılmaz, "Kaklıç'a havaalanı projemizle en az bin kişi için istihdam yaratılacak. Bunun müjdesini önceki günlerde ilçemize gelen Sayın Binali Yıldırım vermişti. İşsizlik sorununu ortadan kaldıracak bir diğer gelişme, Çiğli Toki Devlet Hastanesi'nin 400'den 680 yatak kapasitesine çıkarılması ve sadece bu artışın yaklaşık 2 bin kişiye daha istihdam yaratması olmuştu" dedi. Çiğli sahili için İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın çok güzel bir projesi olduğunu söyleyen Yılmaz, ayrıca botanik bahçelerinden mesire alanlarına kadar birçok tasarının kendi dönemlerinde hayata geçirileceğini de sözlerine ekleyerek konuşmasını bitirdi.

ULEMA: ÇİĞLİ İÇİN EN DOĞRU İSİM ADNAN YILMAZ'DIR

Çiğli Evka 5 temasları sırasında Adnan Yılmaz'ı yalnız bırakmayan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, "Çiğli'ye aşkla hizmet edecek çalışkan, pırıl pırıl bir başkan adayımız var. Sayın Yılmaz'ın Çiğli adına büyük gayretleri var, bunu hepimiz görüyoruz. Başkanımızın projeleri Çiğli'nin çehresini kısa sürede değiştirecek. Çiğli'de kalkınma Adnan Yılmaz'la başlayacak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Yılmaz Ak Parti İzmir Çiğli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title