Haberler

Adıyaman: Adıyaman-malatya Karayolu Trafiğe Açılıyor

Adıyaman-malatya Karayolunun 20. Kilometresinde Yolda Mahsur Kalan Araçlar 3 Saatlik Bir Beklemenin Ardından İlerlemeye Başladı.

Adıyaman-Malatya karayolunun 20. kilometresinde yolda mahsur kalan araçlar 3 saatlik bir beklemenin ardından ilerlemeye başladı.

Aşırı yağışlar sebebiyle Adıyaman Gölbaşı-Malatya Sürgü karayolu Erkenek Tuneli yakınlarında meydana gelen heyelan sonucu saatlerce yolda mahsur kalan sürücüler, Karayolları ekiplerinin yolu kısmen açmasıyla tek şeritten kontrollü olarak ilerliyor. Heyelanın meydana gelmesiyle birlikte, yol balçık ve büyük taş parçalarıyla kapanmış ve kilometrelerce uzunluğunda araç yolda mahsur kalmıştı. 3 saat boyunca mahsur kalan yaklaşık 400 araç ekiplerin yolun tek şeridini açması sonrası trafik ekipleri tarafından kontrollü olarak sağlanıyor.

Mahsur kalan araç sürücüleri, Karayolları ekiplerinin yolun açılması için zamanında müdahale etmediğini ve gidecekleri yere geç kaldıklarını belirtti. Karayolları ekipleri, yolun tamamen trafiğe açılması için çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title