Haberler

HSYK ile İlgili Teklifin Görüşmelerinde Yine Kavga Çıktı

Güncelleme:

HSYK'nın yapısında değişiklik öngören kanun teklifinin 3. gün görüşmelerinde, Eminağaoğlu'nun söz istemesi üzerine ortam yine gerildi.

TBMM Adalet Komisyonu'nda, HSYK ile ilgili teklifin bugünkü görüşmeleri kavgayla başladı. 

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya başkanlığında toplanan komisyonda maddelerin görüşülmesine geçilmeden önce grup temsilcileri  söz alarak, görüşmelerle ilgili dilek ve temennilerde bulundu.   

##5532667##

Komisyona gelen Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, bu sırada ayağa kalkarak konuşmak istediğini ve kendisine ne zaman söz hakkı verileceğini sordu. AK Parti'li milletvekilleri Eminağaoğlu'na tepki göstererek., konuşma talebine itiraz ettiler. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, geçmişte çağrılmamış olmasına rağmen konuyla ilgili  kurum ve kuruluş temsilcilerine söz verildiğini söyledi. 

Bunun üzerine AK Parti milletvekilleri, "ne sendikası..." diyerek bağırdı. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, kuruluş dilekçesi verilmesine rağmen kabul edilmediğini söyledi. 

AK PARTİLİ VEKİLLER BAĞIRDI: ÇIK DIŞARI!

Tartışma sürerken bazı AK Parti milletvekilleri, Eminağaoğlu'na "çık dışarı, konuşamazsın, otur yerine..." diye bağırdı. Bu sırada  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın önünde çıkan kavgada, bazı AK Parti ve CHP milletvekilleri birbirinin üzerine yürüdü.

"28 ŞUBAT'IN KATİLİSİN"

AK Partili bazı milletvekiller, Eminağaoğlu'na, " 28 Şubat'ın katilisin, 28 Şubat'ın köpeğisin, provokatör.." diye bağırdı.  

AK PARTİLİ VEKİLLER EMİNAĞAOĞLU'NUN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Eminağaoğlu'nun, "yok saydıkları sendika ile Avrupa'da hava atmışlar" başlığının manşetten yer aldığı gazeteyi havaya kaldırarak göstermesi üzerine AK Partili milletvekilleri Eminağaoğlu'nun üzerine yürüdü, CHP'liler ise Eminağaoğlu'nun etrafını sararak fiziki müdahaleye uğramasını önledi. 

Bu arada Altay, Eminağaoğlu'nun elinden gazeteyi alarak, "Buna gerek yok" dedi.  

Tartışmaların sürmesi üzerine, Eminağaoğlu CHP'li milletvekillerinin eşliğinde salondan çıktı. Eminağaoğlu, CHP'li milletvekillerinin kendisini koruması üzerine koridorda, "Bu Meclis'te bir saldırıya uğrayacaksam uğrarım. Buradan geçerim. Türk demokrasisinin göstergesi, bir şey demiyorum. Ben inzibatla dahi çıkarılamayacak sıfatta bir kişiyim. Demokrasiye saygımdan çıkıyorum" dedi. 

Koridorda bir AK Parti milletvekilinin "Açıklama yapmak yok. Atın dışarıya" diye bağırdı.   

Tartışmalar üzerine toplantıya ara verildi. 

 

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Faruk Eminağaoğlu Engin Altay 28 Şubat Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (68)

ERGİN KOKERALPerginkokeralp@hotmail.com:

HEY EMİNAĞOĞLU DENEN ZAT GİT HERHANGİ PARTİDEN MİLLET VEKİLİ OL SONRA GİT ORTALIĞI KARIŞTIR SENDE HİÇ KANUN BİLGİSİ YOKMU BİRDE YARSAV BAŞKANISIN SENİ ORAYA SÜREN YOLLAYANLARI VESENİ LANETLİYORUM HUZUR BOZUÇULAR SİZİ AMA UMDUĞUNUZU BULAMAYAÇAKSINIZ.

25
21
yanıtYanıtla
TOKMAKtokmak@hotmail.com:

RÜŞVETI ACILEN HASIRALTI ETMEK LAZIM...BUNUN IÇIN YARGI VE INTERNETI AKP YE BAGLAMAYA ÇALIŞIYORLAR.ÇÜNKÜ EĞER GERÇEK ADALET İSLETILIRSE YARGILANMAYAN AKP LI KALMAYACAK..BAŞTA BILAL ERDOGAN...

29
12
yanıtYanıtla
büyük hırsızla yasasıtabilgic@gmail.com:

hırsızları kollama partisi yandaşları iş başında. bu yasayla büyük hırsızlıklar dahada ivme kazanacak.

27
7
yanıtYanıtla
izmir123@hotmail.com:

bu cehape zihniyeti pkk'dan bile daha tehlikeli pkk'dan önce bunları temızlemek lazım

16
18
yanıtYanıtla
bekirbekir56@hotmail.com:

pkk yi kim yonetiyordu yine chp. apo nun yanina gazetecileri gonderip bu devletin icinde kimlerle is birligi yaptigini anlattirmak lazim. gerci yine inanmazlar islerine gelmez bunlar dogrunun pesinde olsa kendileride birseyler gorurdu.

yanıt0
yanıt0
ÇAPULCUkalender_1453@windowslive.com:

HER YER İSRAİL HER YER ARİEL ŞARON

4
28
yanıtYanıtla
hakanhakan89@hotmail.com:

Gec bile kaldiniz ben sizi dun taksime bekledim, hepimiz sharonuz hepimiz yahudiyiz diye.

yanıt0
yanıt0
kenankennanyamanalar@gmail.com:

CHP nin OLDUĞU HER YER BÖYLE OLUR NORMALDİR

17
15
yanıtYanıtla
ymnymnymn@gmail.com:

YAHUDİ KÖKENLİ MİLLETVEKİLİ OLURSA HELEDE CHP OLURSA ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK İÇİN HER YOLU DENİYECEKLER

17
14
yanıtYanıtla
ALİ AKYÜZAAKYUZ52@MYNET.COM:

ALİ, ALLAH AŞKINA ÜLKEYİ BÖLEN,İNSANLARI BÖLEN, TÜRKLÜKTEN NEFRET EDEN,YOLSUZLUK VE HIRSIZLIK ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR, KİMSE YARGILAYAMIYOR BİR DİKTATÖRÜ BIRAKMIŞ CHP İLE UĞRAŞIYORSUN YAZIKLAR OLSUN.

yanıt0
yanıt0
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title