Haberler

89 Yaşındaki Kişi Kayboldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Arama çalışmalarından detay ve genel görüntüler - AKUT Manisa İl Temsilcisi Hakan Özcan'ın açıklamaları Manisa'da 89 yaşındaki kişi kayboldu- Şehzadeler'de evden çıktıktan sonra haber alınamayan Necmi Avcı için arama çalışması başlatıldı Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 89 yaşındaki kişi için arama çalışması başlatıldığı bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Arama çalışmalarından detay ve genel görüntüler - AKUT Manisa İl Temsilcisi Hakan Özcan'ın açıklamaları Manisa'da 89 yaşındaki kişi kayboldu- Şehzadeler'de evden çıktıktan sonra haber alınamayan Necmi Avcı için arama çalışması başlatıldı Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 89 yaşındaki kişi için arama çalışması başlatıldığı bildirildi.Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, yaptığı açıklamada, Necmi Avcı'nın (89) emlak vergisi yatırmak için Çobanisa Mahallesi'ndeki evinden dün sabah ayrıldığını ve gece eve dönmemesi üzerine yakınlarının kayıp olarak polis ile jandarmaya kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi.Bunun üzerine arama çalışması başlattıklarını ve ilk önce Avcı'nın otobüsten inebileceği yerlerdeki güvenlik kamera kayıtlarını kontrol ettiklerini kaydeden Şen, yaşlı adamın en son Kırtık Mezarlığı'nda halk otobüsünden indiğini belirlediklerini bildirdi.Manisa AFAD gönüllüleri ile Manisa AKUT ekiplerinden destek aldıklarını anlatan Şen, mezarlık ve çevresinde yaptıkları aramada Avcı'nın geçebileceği yollar üzerinde iz aradığını ancak bulunamadığını ifade etti.Arama çalışmaların devam ettiğini bildiren AKUT Manisa İl Temsilcisi Hakan Özcan ise "Bizi de konuyla ilgili olarak AFAD bilgilendirdi. 10 kişi ile desteğe geldik. Akşam saatlerinde sayımız 25'i bulacak. Aramaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title